Bouke

Indicatie €354 - €436

Stuur een persoonlijk bericht naar Bouke

Check beschikbaarheid
Bouke, Akoestisch, Wereldmuziek, Jazz soloartist

Live gitaarmuziek door een akoestische gitarist geeft een ontspannen sfeer en is niet overheersend, mooie instrumentale klanken (geen zang) in een mix van evergreens, spaans, folk, licht klassiek, jazz, zuidamerikaans, italiaans enz.
Akoestische, klassieke, spaanse gitaar brengt op subtiele wijze die warmte die uw bijeenkomst onvergetelijk maakt. Ook veel gevraagd is semi-akoestische jazz gitaar met het typische ronde aangename geluid en mellow jazzy en latin repertoire voor de klassieke cocktail party. Als speciale en meer eigentijdse variant kunt u ook kiezen voor lounge guitar met begeleidingstracks, waarbij stijlen als lounge, jazz, ambient, funk, en meer aan bod komen met fijne, relaxte beats. Een combinatie van bovengenoemde is natuurlijk ook mogelijk, bij voorbeeld als geleidelijke opbouw van een avond, zich aanpassend aan de sfeer.

Muziek

granadinas

Planxty Irwin

lounge guitar met ritme

Reviews

Boek Bouke en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bouke, Akoestisch, Wereldmuziek, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - B.

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bouke

Bouke is een solo-artiest uit Utrecht. Bouke maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Wereldmuziek & Jazz. Bouke heeft sinds de inschrijving op 25/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bouke klinkt als: Akoestische gitarist, spaanse gitaar, lounge 'n guitar. Het repertoire van Bouke bestaat uit covers en eigen werk.

Bouke hanteert een richtprijs van €354 - €436 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.