Bob Holtkamp

  • DJ   /   Zwolle
  • #House #Techno #Deep house
  • Klinkt als Eats every thing, Relativ, Fisher, Luuk van dijk, Adam Beyer, Ida Engburg, Carl Cox Mele, ROOG, Erik-E, Franky Rizardo

Indicatie €200 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Bob Holtkamp

Check beschikbaarheid
Bob Holtkamp, House, Techno, Deep house dj

Bob Holtkamp is jonge gedreven Techno / House DJ uit Zwolle. In 2013 zette hij de eerste grote stappen richting de muziek industrie, en toen ging het hard: Hij won Kunstbende Overijssel en de Zwolle editie van de Dancetour DJ Knock Out. Dit opende vele deuren, zo stond hij al snel op Experience Outdoor (Raalte), Dancetour (Zwolle) en verschillende andere festivals, Poppodia & dance feesten. Zijn sound is te omschrijven als deep, industrial en op zijn tijd melodieus met een focus naar dansbaarheid.

Reviews

Boek Bob Holtkamp en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bob Holtkamp, House, Techno, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bob Holtkamp

Bob Holtkamp is een DJ uit Zwolle. Bob Holtkamp draait muziek in de stijlen House, Techno & Deep house. Bob Holtkamp heeft sinds de inschrijving op 25/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bob Holtkamp klinkt als: Eats every thing, Relativ, Fisher, Luuk van dijk, Adam Beyer, Ida Engburg, Carl Cox Mele, ROOG, Erik-E, Franky Rizardo. Het repertoire van Bob Holtkamp bestaat uit covers en eigen werk.

Bob Holtkamp hanteert een richtprijs van €200 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.