Billy-Bob Holland

  (5)
  • Soloartiest   /   Zevenaar
  • #Country #Allround
  • Klinkt als Eagles, Mavericks, CCR, Alan Jackson, Derek Ryan, Nathan Carter, Mike Denver
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €295 - €395

Stuur een persoonlijk bericht naar Billy-Bob Holland

Check beschikbaarheid
Billy-Bob Holland, Country, Allround soloartist

Billy-Bob Holland is een ervaren artiest; hij is een one-man-band met het geluid van een complete band. Zijn country-repertoire is breed: van achtergrond tot country-rock, van linedance tot styledance, zowel Amerkaanse- als Ierse country. In de kerstperiode speelt Billy-Bob Holland -op verzoek- een speciaal country-kerstrepertoire. Hiernaast speelt Billy-Bob Holland een verrassend oldies-programma: sixties, seventies en eighties. Avonden kunnen naar wens van de klant ingericht worden; de klant kan zelfs de muziek samenstellen op basis van een database (zo’n 800 nummers). Meer informatie op www.billy-bob.nl.

Muziek

Eighteen wheels

Tequilla sunrise

Ashes of love

Foto's

Reviews

Door op 29/06/2019

Alles ging weer perfect! super goede sfeer weg gezet!

Door op 09/12/2018

Wat hebben wij genoten van Billy Bob. Wat een muzikale man met passie voor de muziek. Alle afspraken volledig nagekomen en meer! Gasten waren enthousiast en heerlijk gedanst en sfeer heel goed aangevoeld. Zeer bescheiden maar verdient een groot compliment voor zijn optreden! Heel erg bedankt Billy Bob (Erik en lieve echtgenote Ellen) en graag tot ziens!

Door op 26/11/2018

We zijn enorm tevreden over de sfeer die neer is gezet door Billy, Een breed assortiment aan diverse stijlen muziek. We gaan zeker nog eens gebruik maken van zijn diensten! Top gedaan!

Contact

Billy-Bob Holland, Country, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Billy-Bob Holland

Billy-Bob Holland is een solo-artiest uit Zevenaar. Billy-Bob Holland maakt vooral muziek in de genres Country & Allround. Billy-Bob Holland heeft sinds de inschrijving op 11/03/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Billy-Bob Holland klinkt als: Eagles, Mavericks, CCR, Alan Jackson, Derek Ryan, Nathan Carter, Mike Denver. Het repertoire van Billy-Bob Holland bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Billy-Bob Holland krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Billy-Bob Holland hanteert een richtprijs van €295 - €395 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.