Billy-Bob Holland

  (13)
  • Soloartiest   /   Zevenaar
  • #Country #Allround
  • Klinkt als Eagles, Mavericks, CCR, Alan Jackson, Derek Ryan, Nathan Carter, Mike Denver., George Strait
  • 25 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Billy-Bob Holland

Check beschikbaarheid
Billy-Bob Holland, Country, Allround soloartist

Billy-Bob Holland is een ervaren artiest; hij is een one-man-band met het geluid van een complete band. Zijn country-repertoire is breed: van achtergrond tot country-rock, van linedance tot styledance, zowel Amerkaanse- als Ierse country, maar ook Nederlandstalige country en oldies in een “country-jasje”. Hiernaast speelt Billy-Bob Holland een verrassend oldies-programma: sixties, seventies en eighties, zowel Engels, Duits, Frans als Nederlandstalig en inclusief de discoperiode. Country en oldies kunnen ook gemixt worden en mocht het nodig zijn kan dit aangevuld worden met Nederlandstalige feestmuziek. Nog geen keuze kunnen maken uit de mogelijkheden ? Kijk en luister dan nog even verder op www.billy-bob.nl of neem even contact op (“persoonlijk bericht” boven aan de pagina of “stuur een bericht” onder aan de pagina). Benieuwd wat voorgaande boekers van mijn optredens vonden ? Kijk dan even in mijn reviews.

Muziek

Eighteen wheels

Tequilla sunrise

Ashes of love

Foto's

Reviews

Door op 27/06/2022

Snelle reactie, duidelijke afspraken, alles volgens afspraak, super leuk en mooi optreden. Top muzikant met goede apparatuur. Mooi voor achtergrond en sfeermuziek, maar ook heerlijk op gedanst! Aanrader!

Door op 17/06/2022

Super gezellige avond gehad! Alles was naar wens verlopen en was goed geregeld, bedankt!!!

Door op 26/05/2022

Contact is prima. Goed overleg v.w.b. onze verlangens. Dusdanige opstelling van geluidsboxen zodat het geluid voor groepjes de juiste sterkte geeft.

Contact

Billy-Bob Holland, Country, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Billy-Bob Holland

Billy-Bob Holland is een solo-artiest uit Zevenaar. Billy-Bob Holland maakt vooral muziek in de genres Country & Allround. Billy-Bob Holland heeft sinds de inschrijving op 11/03/2018 in totaal 25 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Billy-Bob Holland klinkt als: Eagles, Mavericks, CCR, Alan Jackson, Derek Ryan, Nathan Carter, Mike Denver., George Strait. Het repertoire van Billy-Bob Holland bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Billy-Bob Holland krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Billy-Bob Holland hanteert een richtprijs van €375 - €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.