Benjamin Parks

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Benjamin Parks

Check beschikbaarheid
Benjamin Parks, Pop, Indie Rock band

Dynamisch akoestische boostpop met inhoud. Soms zoet, soms rauw, altijd harmonieus, met goed volgbare melodieën, vrolijk, stemmig en multivocaal.
Vier jonge honden van 30+ spelen de pannen van het dak met hun akoestische bezetting. De nummers zijn sterk melodieus, de zanger, met een dijk van een stem, wordt ondersteund door harmonieuze samenzang en de arrangementen zitten vol kleine plaagstootjes. Met drie songwriters hoef je bij Benjamin Parks niet bang te zijn om steeds een variant van hetzelfde deuntje te moeten aanhoren. En mocht je je laten meeslepen door de melodieën, de verrassende teksten houden je bij de les.

Benjamin Parks: twee akoestische gitaren, een bas en een cajon. Maar voordat je begint met de barkrukken op het podium te slepen, een waarschuwing. Benjamin Parks verzorgt geen zitconcert in de traditie van MTV-unplugged. De zweetspetters vliegen in het rond als de mannen de instrumenten oppakken. Met een flinke tongue in cheek staan ze wijdbeens te rocken alsof ze met een stadionconcert bezig zijn.

Akoestisch, een beetje- of geheel versterkt; in een hoekje naast de bar of op een openluchtpodium; Benjamin Parks fits.

Muziek

Apples

Merry go round

Love comes love

Reviews

Boek Benjamin Parks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Benjamin Parks, Pop, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Benjamin Parks

Benjamin Parks is een band uit Utrecht. Benjamin Parks speelt muziek in de genres Pop & Indie Rock. Benjamin Parks heeft sinds de inschrijving op 09/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Benjamin Parks klinkt als: tsja. Het repertoire van Benjamin Parks bestaat uit alleen eigen werk.

Benjamin Parks hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.