Benjamin Fro

  • Band   /   Amsterdam
  • #Hip Hop #Soul #Funk
  • Klinkt als Anderson .Paak, Kendrick Lamar

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Benjamin Fro

Check beschikbaarheid
Benjamin Fro, Hip Hop, Soul, Funk band

Benjamin Fro is een Amsterdamse singer-songrapper die op dansbare beats tekeergaat met engagerende teksten. Zijn muzikale invloeden zijn o.a. Kendrick Lamar, Chance the Rapper en Noname maar zijn boodschap komt overeen met die van Bob Marley, Logic en Laurynn Hill. Zijn muziek brengt verschillende genres samen en is altijd groovy en dansbaar. Samen met zijn liveband weet hij elke zaal wakker te schudden.

Benjamin Fro is een Amsterdamse singer-songrapper die op dansbare beats tekeergaat met geëngageerde teksten. Zijn muzikale invloeden zijn o.a. Kendrick Lamar, Chance the Rapper en Noname maar zijn boodschap komt overeen met die van Bob Marley, Logic en Laurynn Hill. Zijn muziek brengt verschillende genres samen en is altijd groovy en dansbaar. Samen met zijn liveband weet hij elke zaal wakker te schudden.

Benjamin Fro werd geboren in 1994 en deed in zijn jeugd al veel podiumervaring op met o.a. de band PLeaSe! Op 24 februari 2017 presenteert Benjamin Fro zijn eerste solo-album: Praten Over Leven en zet hij zichzelf voor het eerst op de kaart als solo-artiest. Er volgt een bewogen jaar met veel optredens, een song op een Poolse hit-cd, een viral filmpje van het gedicht ‘Minder Geert’, een nummer onder de documentaire ‘I Love My Muslim’ en meer dan 400k streams op Spotify. Op 8 februari presenteerde Fro in een uitverkocht Paradiso zijn 2e album: Behave. Het album staat bol van catchy hooks en behelst een kritische blik op de Nederlandse ‘normaal doen’ mentaliteit.

In 2019 vertelt Fro in verschillende delen het verhaal van een millennial in de grote stad dieworstelt met identiteitscrises, hoge huurprijzen, liefde en de prestatiemaatschappij. Het eerste deel, genaamd ‘Everybody’, zal uitkomen op 29 maart. Het tweede deel ‘In The City’ zal op 22 juni grootschalig worden uitgebracht tijdens een lancering in de Oude Zaal van de Melkweg.

Muziek

Benjamin Fro - Multiplayer

Benjamin Fro - Playing Pretend

Girl

Reviews

Boek Benjamin Fro en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Benjamin Fro, Hip Hop, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thomas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Benjamin Fro

Benjamin Fro is een band uit Amsterdam. Benjamin Fro speelt muziek in de genres Hip Hop, Soul & Funk. Benjamin Fro heeft sinds de inschrijving op 08/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Benjamin Fro klinkt als: Anderson .Paak, Kendrick Lamar. Het repertoire van Benjamin Fro bestaat uit alleen eigen werk.

Benjamin Fro hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.