Bart Hanswijk

  • Band   /   Utrecht
  • #Funk #Pop #Jazz
  • Klinkt als Bill Laurance, Snarky Puppy

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Bart Hanswijk

Check beschikbaarheid
Bart Hanswijk, Funk, Pop, Jazz band

REFLECTION EP
Eind november 2015 is de eerste CD uitgekomen met drie tracks, luisterend naar de naam ‘reflection’. Voor de vormgeving van het album is een stijl gekozen die te omschrijven is met termen als simplicity en gentle. Alsof het wil zeggen: ‘ik hoef mezelf niet op te dringen, maar ik zal je niet teleurstellen als je mij afspeelt.’ Het album laat je binnen luttele tellen afglijden naar totaal andere belevingswerelden.
De instrumentale CD neemt je mee op een 17 minuten-durende reis langs abstracte landschappen. In het kleurpalet zitten de kleuren van warme rhodes-sounds, de scherpe sounds van een trompet en van snijdende gitaarsolo’s. Afwisselend kiezen trompet, bas en gitaar voor het aangaan van een dans met elkaar, om vervolgens elkaar weer los te laten voor een intrigerende solopartij.

LIVE
Bart Hanswijk neemt je live resoluut bij de hand en gidst je op een intense manier langs al deze diverse landschappen. De overtuigende grooves en de ruimtelijke sferen die worden gecreëerd laten je nauwelijks een keuzemogelijkheid om op de plek te blijven waar je je op dat moment begeeft. En dat is heerlijk!

Muziek

The Trip

Surmount

Reflection

Reviews

Boek Bart Hanswijk en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bart Hanswijk, Funk, Pop, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent -

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bart Hanswijk

Bart Hanswijk is een band uit Utrecht. Bart Hanswijk speelt muziek in de genres Funk, Jazz & Pop. Bart Hanswijk heeft sinds de inschrijving op 03/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bart Hanswijk klinkt als: Bill Laurance, Snarky Puppy. Het repertoire van Bart Hanswijk bestaat uit alleen eigen werk.

Bart Hanswijk hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.