Bakker & Niehaus

  • Ensemble   /   Wolvega
  • #Entertainment #Pop #Country
  • Klinkt als Dubliners, Eagles, Johnny Cash, Mumford & Sons, CCR, Andre Hazes, ABBA, Guus Meeuwis, Elvis Presley

Indicatie €600 - €694

Stuur een persoonlijk bericht naar Bakker & Niehaus

Check beschikbaarheid
Bakker & Niehaus, Entertainment, Pop, Country ensemble

Het duo Bakker & Niehaus wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus, die al jarenlang samen in de band Alice Springs spelen.
Country, Pop, Rock ('n Roll),Nederlandstalig en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.

Met duo Bakker & Niehaus haalt u zich geen standaard duo in huis. Sterker nog, de heren weten zelf soms niet eens wat ze die avond gaan spelen. Dit zorgt ervoor dat geen enkele avond hetzelfde is. Met een zeer afwisselend repertoire, een heel hoog interactie gehalte en het kunnen doen van verzoekjes door het publiek wordt elke avond een groot feest. Voor iedereen!
1, 2 of geen pauzes. “Als het tempo en de sfeer erin zit, moet je het er niet uithalen”. Daarom bekijken de heren ter plekke wat het beste is voor uw feest. Het zijn net 2 kameleons. Ze passen zich direct aan de omgeving aan. Mag het harder of moet het zachter, sneller of langzamer, het kan allemaal.

Contact

Bakker & Niehaus, Entertainment, Pop, Country ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pieter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bakker & Niehaus

Bakker & Niehaus is een ensemble uit Wolvega. Bakker & Niehaus speelt muziek in de stijlen Entertainment, Pop & Country. Bakker & Niehaus heeft sinds de inschrijving op 06/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bakker & Niehaus klinkt als: Dubliners, Eagles, Johnny Cash, Mumford & Sons, CCR, Andre Hazes, ABBA, Guus Meeuwis, Elvis Presley . Het repertoire van Bakker & Niehaus bestaat uit alleen covers.

Bakker & Niehaus hanteert een richtprijs van €600 - €694 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.