Bakker & Niehaus

Indicatie €600 - €694

Stuur een persoonlijk bericht naar Bakker & Niehaus

Check beschikbaarheid
Bakker & Niehaus, Folk, Pop, Country ensemble

Het duo Bakker & Niehaus wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus, die al jarenlang samen in de band Alice Springs spelen. Country, Pop, Rock ('n Roll),Nederlandstalig en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.

Met een akoestische gitaar, elektrische gitaar, viool en een bassdrum passeren alle grote hits en meezingers van de jaren '60 tot nu de revue en wordt overgoten met een enthousiast sausje. De muziek kan als achtergrondmuziek gespeeld worden op bijvoorbeeld een personeelsfeest, braderie of receptie maar is ook zeer geschikt voor in een café, tentfeest of op een bruiloft.

Reviews

Bakker & Niehaus heeft nog geen reviews.

Contact

Bakker & Niehaus, Folk, Pop, Country ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pieter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bakker & Niehaus

Bakker & Niehaus is een ensemble uit Wolvega. Bakker & Niehaus speelt muziek in de stijlen Folk, Pop & Country. Bakker & Niehaus heeft sinds de inschrijving op 06/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bakker & Niehaus klinkt als: Bakker & Niehaus. Het repertoire van Bakker & Niehaus bestaat uit alleen covers.

Bakker & Niehaus hanteert een richtprijs van €600 - €694 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.