Bad Mood

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Bad Mood

Check beschikbaarheid
Bad Mood, Indie Rock, Rock, Alternatief band

Het repertoire van Bad Mood varieert van snoeiharde up-tempo rock songs tot melodieuze ballads. Hoewel het merendeel van de songs echte gitaar-nummers zijn, worden ook instrumenten als de Hammond, synthesizer en piano niet geschuwd. Een optreden van Bad Mood kan volgens de heren zelf het beste worden omschreven als een “strakke no-nonsense rock show”! Plezier op het podium staat bij de heren voorop, en dit heeft een aanstekelijke werking bij het publiek!

Reviews

Boek Bad Mood en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bad Mood, Indie Rock, Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Simon-Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bad Mood

Bad Mood is een band uit Leeuwarden. Bad Mood speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Indie Rock. Bad Mood heeft sinds de inschrijving op 19/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bad Mood klinkt als: Foo Fighters, MUSE, Arctic Monkeys, Blink-182. Het repertoire van Bad Mood bestaat uit alleen covers.

Bad Mood hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.