Atlas Absent

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Atlas Absent

Check beschikbaarheid
Atlas Absent, Indie Rock, Progressieve rock, Singer-songwriter band

Atlas Absent is in 2014 opgericht met het doel om échte muziek te maken: muziek dat een verhaal vertelt, een boodschap overbrengt, het publiek pakt en niet meer loslaat. Slepende songs met een rode draad, van klein en lief naar groots en meeslepend.
In tijden van digitale revolutie, glas en beton en de rat-race naar het snelle geluk, gooit Atlas Absent een anker uit. Met de natuur als inspiratiebron, instrumenten van hout en muzikanten van vlees en bloed wordt een relativerende kijk op de werkelijkheid gepresenteerd. Eigenwijze songs in de geest van Radiohead en Wilco maar met invloeden uit een brede muzikale achtergrond.
Atlas Absent wil doordringen tot de top van de Nederlandse amateurbands. Het uitdijende repertoire bestaat inmiddels uit 20+ eigen songs en er wordt gewerkt aan professionele opnames en op termijn een eerste album.
Harné Heuvelman - zang/gitaar
Ian Plug - bas
Jeroen van Veen - drums

Muziek

Pictures

You and I

Ordinary Man's Blues

Reviews

Boek Atlas Absent en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Atlas Absent, Indie Rock, Progressieve rock, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Harné

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Atlas Absent

Atlas Absent is een band uit Den Haag. Atlas Absent speelt muziek in de genres Indie Rock, Progressieve rock & Singer-songwriter. Atlas Absent heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Atlas Absent klinkt als: Radiohead, Wilco, Elbow. Het repertoire van Atlas Absent bestaat uit alleen eigen werk.

Atlas Absent hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.