AntiforZ

  (1)

Indicatie €200 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar AntiforZ

Check beschikbaarheid
AntiforZ, Ska, Wereldmuziek, Entertainment band

AntiforZ is here for fresh sounds of the block! Or as we call it organic dance music from our local galaxy!
The songs are brewed by the chef du fromage Chai and then played and brought to you by Rotterdam's finest musicians: Anne, Jos, Julien, Marcel, Linda and Famke.

"Alsof Zappa de Skatalites heeft opgegeten! " zou een omschrijving kunnen zijn van de muziek van AntiforZ, met invloeden uit alle hoeken van het muzikale spectrum, zonder concessies geschreven door bandleider Chai.
Vloeiende grooves, dan weer schurend en knarsend? Kun je cha cha mixen met atonale muziek? Kan muziek ook lekker zijn als het heel lelijk is? Waarom zou dansmuziek altijd rechtdoor moeten zijn?
En belangrijker nog: Als het me geen reet interesseert, interesseert mijn reet zich dan nog in wat hier gebeurt? Dansen en sjansen, en intellectuele overpeinzingen bij de kater aan het ontbijt!

AntiforZ daagt de luisteraar, de danser en zichzelf uit om muziek te ontdekken waar het nog niet was. Met de demo die uitgebracht is begin dit jaar laten ze zien dat dat kan, en dat dat prima past bij een biertje en geouwehoer met je vrienden.

De band is inmiddels aan de 3de bezetting, nu met 7 man sterk. Naast oude bekenden zoals Jos op gitaar en Famke op fluit, zijn er nieuwe klanken toegevoegd onder meer door Anne op zang, Linda op bariton sax en Julien op vibrafoon.
Er is ruimte voor uitgebreide melodieën, improvisaties en meestemmigheid. Dit is geen hitjes fabriek, het is muziek waar je misschien aan moet wennen... en dan blijft het hangen, net als je favoriete koffie of whiskey, of als toffees aan je tanden!

Muziek

Le Dije ¡No!

Batna

Is it still Yesterday

Reviews

Door op 30/04/2019

Het contact verliep goed en snel. Afspraken zijn nagekomen en er was zelf extra input vanuit AntiforZ om het optreden nog leuker te maken.
Volgens ons is AntiforZ een Zappa-achtige ska-funk-soul band met een goed humeur. Een onwaarschijnlijke groep individuen van professionele muzikanten die elkaar heeft gevonden in humor en muzikale gedrevenheid.

Contact

AntiforZ, Ska, Wereldmuziek, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over AntiforZ

AntiforZ is een band uit Rotterdam. AntiforZ speelt muziek in de genres Ska, Wereldmuziek & Entertainment. AntiforZ heeft sinds de inschrijving op 29/01/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van AntiforZ klinkt als: Zappa, Groundation, Shakira, . Het repertoire van AntiforZ bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: AntiforZ krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

AntiforZ hanteert een richtprijs van €200 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.