Anna Ursem

  • Soloartiest   /   Zuid Scharwoude
  • #Easy Listening #Pop
  • Klinkt als Adele, Anouk, The Carpenters, Linda Rondstadt, Bee Gees, ABBA

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Anna Ursem

Check beschikbaarheid
Anna Ursem, Easy Listening, Pop soloartist

Anna was nog geen drie maanden oud toen zij haar muzikaliteit al liet doorschemeren. In het wipstoeltje naast de piano lag zij vrolijk mee te wippen op de maat van de muziek. Al snel bleef het niet meer bij muziek luisteren alleen. Zodra Anna kon praten zong zij de eerste liedjes mee en vanaf haar achtste is zij gestart met het volgen van klassieke pianoles bij Joke van Zelm. Na vier jaar had zij het spelen voldoende in de vingers om hier op eigen benen mee verder te gaan. Dit was ook het moment waarop Anna zingen en piano spelen combineerde en zichzelf ging begeleiden.

Al snel bleek dit een succesvolle zet want het zorgde voor extra plezier in het maken van muziek. Ook kwamen de eerste aanvragen voor optredens al binnen. In het begin was dit natuurlijk nog een beetje spannend, maar mede door de deelnames aan De Grote Prijs van het Trinitas College, welke Anna in 2010 won, kwam het podiumdier helemaal in haar naar boven en wilde zij niets liever dan optreden. Dat kwam goed van pas, want in 2011 is Anna gestart als leadzangeres van Coverband 8-PM. De enthousiaste band is veelal te vinden op festivals, kermissen, bruiloften en andere feesten waar het publiek wordt getrakteerd op mooie covers uit verschillende genres. Naast de optredens met de band is er nog voldoende ruimte voor haar solocarrière.

Anna wordt regelmatig geboekt voor huwelijksceremonies, uitvaarten, doopvieringen, feesten en andere partijen. De muziek die zij tijdens zulke gelegenheden maakt wordt altijd enorm gewaardeerd. Deze waardering werd ook geuit toen Anna was uitverkozen om als lokaal talent een nummer te zingen tijdens de twee voorstellingen van de theatershow ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen in theater Cool te Heerhugowaard. Voor Anna was dit niet haar eerste optreden in een theatervoorstelling. Samen met Irma, haar moeder, heeft zij al twee theatervoorstellingen gemaakt waarmee zij in de regio telkens weer voor uitverkochte zalen staan. In deze zeer diverse shows worden popnummers, waar een eigen draai aan is gegeven, afgewisseld met komische sketches over van alles en nog wat. Vanwege het succes van de shows staat er alweer een derde voorstelling op het programma.

Sinds begin 2017 geeft Anna ook zang- en pianolessen. Dit doet zij vol overgave en met veel plezier. Met alle kennis en ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan wil Anna nu anderen begeleiden bij het ontplooien van hun muzikale talenten. Anna is dus nog een jonge meid en zij weet als geen ander hoeveel plezier muziek maken kan geven. Dit plezier wil zij graag overbrengen op anderen!

Muziek

Amy Winehouse - Back to black

Claudia de Breij - Mag ik d...

Linda Ronstadt - Blue bayou

Reviews

Boek Anna Ursem en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Anna Ursem, Easy Listening, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anna Ursem

Anna Ursem is een solo-artiest uit Zuid Scharwoude. Anna Ursem maakt vooral muziek in de genres Easy Listening & Pop. Anna Ursem heeft sinds de inschrijving op 11/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anna Ursem klinkt als: Adele, Anouk, The Carpenters, Linda Rondstadt, Bee Gees, ABBA. Het repertoire van Anna Ursem bestaat uit alleen covers.

Anna Ursem hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.