Ann My Dice

  • Band   /   Rotterdam/Utrecht
  • #Metal #Alternatief #Pop
  • Klinkt als Trivium, In Flames, While She Sleeps, Killswitch Engage, Bullet For My Valentine, Wage War, Silverstein, Dream On Dreamer, Slipknot, Rage Against The Machine, Atreyu, Parkway Drive, Gojira, Ice Nine Kills,

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Ann My Dice

Check beschikbaarheid
Ann My Dice, Metal, Alternatief, Pop band

Ann My Dice speelt metalcore – rauw, krachtig en melodieus. De band levert een muzikale ervaring die zich het best laat omschrijven als de opzwepende riffs van Killswitch Engage gecombineerd met catchy hooks van While She Sleeps in de sferen van Trivium. De songteksten zijn geïnspireerd door de vraagtekens die het viertal heeft bij het vervuilen van de aarde, sociale interacties en natuurlijk de liefde ♥. Live neemt Ann My Dice je mee op hun reis langs de vraagstukken die ze aan de kaak stellen. De band heeft meerdere releases op z’n naam waarmee ze tourden door o.a. Nederland, België, Duitsland, Kroatië en Italië. Laat je leiden door de energie van de band, de vuisten in de lucht, de voetjes van de vloer en beuken in de pit. O, en vergeet je sokken niet op te hijsen!

Muziek

Through The Rain

Whisper In The Dark

Taylor, Write My Name

Reviews

Boek Ann My Dice en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ann My Dice, Metal, Alternatief, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nils

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ann My Dice

Ann My Dice is een band uit Rotterdam/Utrecht. Ann My Dice speelt muziek in de genres Metal, Alternatief & Pop. Ann My Dice heeft sinds de inschrijving op 15/06/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ann My Dice klinkt als: Trivium, In Flames, While She Sleeps, Killswitch Engage, Bullet For My Valentine, Wage War, Silverstein, Dream On Dreamer, Slipknot, Rage Against The Machine, Atreyu, Parkway Drive, Gojira, Ice Nine Kills,. Het repertoire van Ann My Dice bestaat uit alleen eigen werk.

Ann My Dice hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.