Angelic Forces

  • Band   /   Groningen
  • #Heavy metal
  • Klinkt als Iron Maiden, Judas Priest, 80's Metal

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Angelic Forces

Check beschikbaarheid
Angelic Forces, Heavy metal band

In 2015 kwamen vier muzikanten uit gerenommeerde bands als Methusalem, Disorder en L.S.D., voor het eerst bij elkaar om hun krachten te bundelen, deze klik was zo goed dat Angelic Forces kort daarna een feit was. Angelic Forces speelt stevige Heavy Metal met een flinke dosis “oldschool” 80’s invloeden.

In 2016 kwam hun eerste self-titled single uit die wereldwijd goed ontvangen werd en dat leverde ze gelijk een flink aantal optredens op in dat zelfde jaar. Ook live wist Angelic Forces het publiek te verassen en werden ze enthousiast ontvangen.

Na diverse optreden op verschillende festivals en podia in Nederland, maar ook in België, dook Angelic Forces begin dit jaar wederom de studio in om hun gelijknamige debuut EP op te nemen. De EP is zeer goed ontvangen en kreeg lovende kritieken vanuit heel de wereld en ligt zelfs in Japan in de schappen.

Angelic Forces speelde samen met bekende acts als: War of Ages, Kamikaze Kings, DarkSky, Slechtvalk, Witchcross, Leviticus.

Contact

Angelic Forces, Heavy metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurice

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Angelic Forces

Angelic Forces is een band uit Groningen. Angelic Forces speelt muziek in de genres Heavy metal. Angelic Forces heeft sinds de inschrijving op 15/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Angelic Forces klinkt als: Iron Maiden, Judas Priest, 80's Metal. Het repertoire van Angelic Forces bestaat uit alleen eigen werk.

Angelic Forces hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.