Marcia Bamberg Swing Quartet

  • Band   /   Alkmaar
  • #Gipsy #Swing #Jazz
  • Klinkt als Muziek á la Rosenberg Trio met zang, Avalon Jazzband

Indicatie €500 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Marcia Bamberg Swing Quartet

Check beschikbaarheid
Marcia Bamberg Swing Quartet, Gipsy, Swing, Jazz band

Dit swingende kwartet speelt met veel plezier Franse en Engelse liedjes in de muziekstijl van Django Reinhardt, de grondlegger van de gipsyjazz muziek (voor velen ook wel bekend als muziek à la Rosenberg trio).

Met Ronald Weel en John Ligthart op gitaar en Daniël Gueli op contrabas brengt Marcia met veel verve de meest prachtige nummers ten gehore. Altijd een feest om naar te kijken, te luisteren en om bij te dansen!

Exclusief: rond de kerst speelt het kwartet naast het gebruikelijke repertoire ook kerstrepertoire in gipsystijl!

Biografie

Het Marcia Bamberg Swing Quartet is eind 2018 ontstaan door de gezamenlijke liefde van Marcia, Ronald, Daniël en John voor de gipsyjazz muziek.

Marcia, Ronald en Daniël leerden John Ligthart kennen, die al menig jaren een bekend gitarist is in deze muziekscene. Tijdens het jaarlijkse Django Reinhardt Festival te Fontainebleau 2018 in Frankrijk haalden zij bij de echte gipsy's hun muzikale harten op. Het inspireerde hen om samen muziek te gaan maken wat resulteerde in dit geweldige kwartet.

Reviews

Marcia Bamberg Swing Quartet heeft nog geen reviews.

Contact

Marcia Bamberg Swing Quartet, Gipsy, Swing, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - daniel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marcia Bamberg Swing Quartet

Marcia Bamberg Swing Quartet is een band uit Alkmaar. Marcia Bamberg Swing Quartet speelt muziek in de genres Gipsy, Swing & Jazz. Marcia Bamberg Swing Quartet heeft sinds de inschrijving op 22/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marcia Bamberg Swing Quartet klinkt als: Muziek á la Rosenberg Trio met zang, Avalon Jazzband. Het repertoire van Marcia Bamberg Swing Quartet bestaat uit alleen covers.

Marcia Bamberg Swing Quartet hanteert een richtprijs van €500 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.