Conserve Acoustic

  • Ensemble   /   Haarlem
  • #Pop #Soul #R&B
  • Klinkt als Michael Jackson, Beyoncé, Bill Withers
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Conserve Acoustic

Check beschikbaarheid
Conserve Acoustic, Pop, Soul, R&B ensemble

CONSERVE ACOUSTIC

Conserve Allstars Acoustic is een akoestisch zang-gitaar duo dat inzetbaar is als muzikale omlijsting tijdens een borrel, verjaardag, tijdens een zondagdiner in een restaurant of bijvoorbeeld een huwelijksceremonie.

Zangeres Esmee Peters en gitarist Dorus Oomen zijn ter beschikking en passen op elke gelegenheid hun setlijsten aan met rustige of uptempo nummers.

Conserve Allstars Acoustic kan ook naar wens een speciale bruiloftsetlijst met trouwnummers zoals o.a. 'Marry You' van Bruno Mars spelen.

Wij kunnen 1 tot 4 sets spelen. (Éen set duurt 45 minuten, afgewisseld met een kwartiertje pauze).

1 set €500
2 sets €650
3 sets €800
4 sets €950

Onze prijzen zijn INCLUSIEF ALLES: de kosten voor het reizen, 6% BTW en inclusief een kleine geluidsset.

CONSERVE ALLSTARS CEREMONIES

Conserve Allstars Ceremonies is een professioneel akoestisch ensemble gespecialiseerd in bruiloft ceremonies en andere speciale (intieme) gelegenheden.

Zangeres Esmee zingt de door het bruidspaar gekozen nummers. Deze worden in een uniek smaakvol eigen arrangement vertolkt met gitarist of naar wens met toetsenist. Voor het beste resultaat wordt de muziek altijd (licht) uit versterkt met eigen apparatuur. In een intieme setting met deze kleine bezetting zorgen zij voor een speciale muzikale begeleiding op jullie mooiste dag.

* Nummers in andere talen of andere genres kunnen in overleg besproken worden.
Voor meer informatie of over de prijzen, neem contact op.

CONSERVE ALLSTARS
Conserve Allstars is een coverband die in Haarlem is opgericht en bestaat uit professionele muzikanten die werkzaam zijn in de huidige muziekindustrie. Drummer Chris van der Vlies, bassist Bryan Martignoni, gitarist Dorus Oomen, toetsenist Stefano Desmaele en zangeres Esmee Peters.

Deze muzikanten leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Haarlem waar zij op sessies speelden. Toen zij hun eigen sessie in Haarlem kregen konden ze hun plezier en ervaring op het podium verder ontwikkelen. Nu, ruim 6 jaar later, is de band zo goed op elkaar ingespeeld dat het plezier en de muzikaliteit tijdens het spelen de overhand heeft. Het is altijd weer een feestje om met elkaar op te treden.

De ontspannen maar professionele manier van spelen zorgt ervoor dat op welke gelegenheid dan ook er altijd een goede sfeer ontstaat.

Een jonge frisse band die er een eigen repertoire op na houdt en nummers graag in een eigen jasje steekt en muzikaliteit en plezier voorop stelt. Dat maakt Conserve Allstars anders dan andere coverbands. Classics in de stijl van Soul, Funk en Pop komen in het straatje voor. Van Michael Jackson's 'Off the wall' uit de 70's naar de 'Show me love' uit de 90's naar Katy Perry's 'Chained to the rhythm' van nu.

Conserve Allstars speelt tijdens feestavonden van bruiloften, jubileums, borrels of andere (bedrijfs)feesten. Daarbij spelen ze met alle liefde verzoeknummers bij speciale gelegenheden om elke avond zo persoonlijk mogelijk te maken.

* Als een bandlid om een bepaalde reden niet kan komen optreden zorgen wij altijd voor een professionele vervanger waarop de band ingespeeld is.

Voor meer informatie zie onze gigstarter pagina: Conserve Allstars

Contact

Conserve Acoustic, Pop, Soul, R&B ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Esmee

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Conserve Acoustic

Conserve Acoustic is een ensemble uit Haarlem. Conserve Acoustic speelt muziek in de stijlen Pop, Soul & R&B. Conserve Acoustic heeft sinds de inschrijving op 09/02/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Conserve Acoustic klinkt als: Michael Jackson, Beyoncé, Bill Withers. Het repertoire van Conserve Acoustic bestaat uit alleen covers.

Conserve Acoustic hanteert een richtprijs van €500 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.