ALLEZ MAMA

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar ALLEZ MAMA

Check beschikbaarheid
ALLEZ MAMA, Blues, Wereldmuziek, Nederpop band

Wereldbeat Zydeco noemen ze het zelf. Allez mama versmelt stomende “dubbele kick” Zydeco met Afrikaanse High-life gitaargrooves, alsof die twee werelden voor elkaar gemaakt zijn. Vaak smijten ze met allerhande Keltische- Ierse of Bretonse stijlcitaten, zonder dat het ook maar een moment gekunsteld klinkt. Wat ook geldt voor de Nederlandstalige teksten, die op een ontwapenende manier alledaags zijn. Allez Mama vraagt zich goddank niet af waarom de dag een nacht wordt. Alleen daarom verdient hun eigenzinnige Wereldbeat Zydeco een groter publiek dan de Bløfs en minstens zulke grote hits als het enigszins verwante Rowwen Hèze.
(Citaat: Henk van der Horst – OOR).

Zin in een lekker swingende avond, kijk dan ff op de site voor meer info.

Muziek

Je liegt dat je barst

Hartenbreker

Reviews

ALLEZ MAMA heeft nog geen reviews.

Contact

ALLEZ MAMA, Blues, Wereldmuziek, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lenny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ALLEZ MAMA

ALLEZ MAMA is een band uit UTRECHT. ALLEZ MAMA speelt muziek in de genres Blues, Nederpop & Wereldmuziek. ALLEZ MAMA heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ALLEZ MAMA klinkt als: Blues, soul, rock & Roll dus: Wereldbeat Zydeco. Het repertoire van ALLEZ MAMA bestaat uit covers en eigen werk.

ALLEZ MAMA hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.