2sday2

  • Band   /   Almere
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Anouk, Joss Stone, Bruno Mars, Kim Wilde, Lois Lane, Justin Tiimberlake, Miss Montreal, Van Dikhout, Suzan & Freek, Rolling Stones, Adele, Moloko, Brian Adams, Alanis Morissette

Indicatie €450 - €1150

Stuur een persoonlijk bericht naar 2sday2

Check beschikbaarheid
2sday2, Pop, Rock, Coverband band

2sday2 is een enthousiaste 5 koppige coverband uit Almere met een repertoire van de jaren zeventig tot heden. Met covers van de Rolling Stones tot Fleetwood Mac, van Bruno Mars tot Justin Timberlake. Het brede repertoire zorgt er voor dat eenieder mee zal swingen op de muzikale hoogstandjes van deze live band. 2sday2 voor bruiloften, feesten, partijen, evenementen of een gezellige middag/avond in het cafe.

Muziek

Don't stop

Rolling in the deep

Super duper love

Reviews

Boek 2sday2 en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

2sday2, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - 2sday2

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 2sday2

2sday2 is een band uit Almere. 2sday2 speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. 2sday2 heeft sinds de inschrijving op 06/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 2sday2 klinkt als: Anouk, Joss Stone, Bruno Mars, Kim Wilde, Lois Lane, Justin Tiimberlake, Miss Montreal, Van Dikhout, Suzan & Freek, Rolling Stones, Adele, Moloko, Brian Adams, Alanis Morissette. Het repertoire van 2sday2 bestaat uit alleen covers.

2sday2 hanteert een richtprijs van €450 - €1150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.