stug

  • Band   /   zaanstad
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als damian rice, radiohead

Indicatie €250 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar stug

Check beschikbaarheid
stug, Rock, Pop band

De bio van Stug.

Vijf jaar geleden ontdekte ik dat ik gitaar kon spelen en zingen tegelijk en ik was eigenlijk meteen verkocht en ben gaan schrijven en componeren, na het advies van Emiel van de band Tomahawk, die vertelde mij dat ik zo snel mogelijk het podium op moest gaan, heb ik dat ook gedaan. Na een intens jaar achter de rug als solo artiest begon ik een band genaamd, ZOA, en met zijn drieën hadden we een cabarets programma waar we in de Randstad optredens verzorgden, dat liep goed maar ik was niet tevreden en ging onbewust op zoek naar meer en op een dag, drie jaar geleden, had ik een optreden in een Zaanse bar, Mama`s en daar ontmoette ik een gitarist, Bert Draaisma, er was vrijwel direct een klik, wij zijn samen met de nummers die ik reeds geschreven had aan de slag gegaan bij mij thuis, en daardoor werden de nummers ook direct beter en dan heb ik het over o.a. Sorry en Angel, Bert heeft een goed oor voor muziek en wist de nummers ook te perfectioneren. We zijn met zijn tweeën optredens gaan verzorgen in meerdere locaties in Noord-Holland en zijn nog tweede geworden bij een talentenjacht in Beverwijk, in die periode zijn veel muzikanten de revue gepasseerd en een hoop leuke nummers bijgekomen maar er was meestal wel een op of aanmerking totdat Quentin Plekker op ons pad kwam, ik was persoonlijk meteen fan, wat een talent is dat, die jongen kan al zo veel en dat op zo een jonge leeftijd dus dat Quentin besloot om bij de club te blijven waren wij daar natuurlijk erg blij mee. Inmiddels heeft er een drummer zich bij ons aangemeld. Dit is een drummer die we tegen zijn gekomen bij een jam in een ander Zaans café en wij hebben die avond ook samen gespeeld, Jacintho Lopes is zijn naam en een bekwaamd drummer, direct was de energie voelbaar, fantastisch gevoel, we zijn eigenlijk na twee keer oefenen meteen het podium opgegaan en het publiek deelde de emotie die wij ook ervaarde. Daarna zijn we de studio weer ingedoken en heb ik een A4tje opgehangen in studio, Jottum in Krommenie dat wij op zoek zijn naar een bassman en daar werd op gereageerd door, Bram Huisman en voilà de band heeft vorm. De weg naar het vinden van de juiste band heeft ontzettend veel losgemaakt bij mij, ik heb kanten van mij ontdekt die ik nog niet kende maar het doel waar we naar streven lijkt weliswaar in zicht. De bedoeling in de toekomst is meer energie en nog strakkere sets en een nog vettere show neer te gaan zetten, ik geloof in de toekomst en dat heb ik altijd gedaan en wij hebben jullie geloof net zo hard nodig.

Liefs,
Ton Faber.

Muziek

wicked

vulcano

zaterdagavond

Reviews

stug heeft nog geen reviews.

Contact

stug, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - ton

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over stug

stug is een band uit zaanstad. stug speelt muziek in de genres Rock & Pop. stug heeft sinds de inschrijving op 21/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van stug klinkt als: damian rice, radiohead. Het repertoire van stug bestaat uit alleen eigen werk.

stug hanteert een richtprijs van €250 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.