Yotta

  (10)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Ska #Reggae #Latin
  • Klinkt als Madness, Doe Maar, Specials, Mano Negra
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Yotta

Check beschikbaarheid
Yotta, Ska, Reggae, Latin band

★ Yotta speelt energieke ska met wat uitstapjes naar andere invloeden.
★ Ons repertoire omvat ruim een uur aan eigen werk, aan te vullen met covers, zie onze website
★ Als stilzitten op jouw feest of festival geen optie is, vraag ons!

Muziek

Phooy don't fly

Other lover

Where to put my love

Foto's

Reviews

Door op 05/09/2022

Ik heb Yotta inmiddels op twee edities van MOUT Bierfestival mogen ontvangen. Top band! Vooral na de laatste gig alle lof voor ze, want naast dat ze een toffe energieke act zijn, kwam de band voor hen niet opdagen. Vervolgens waren ze super meedenkend en creatief om het probleem van de ontbrekende live act op te lossen. Heel flexibel dus èn relaxte gasten. Thumbs up!

Door op 07/04/2022

Door de last minute afzegging van een andere band vanwege corona heeft Yotta op de dag zelf voor ze ingevallen. Dankzij de flexibiliteit en bereidheid van Yotta hadden wij toch een waardig voorprogramma van The Toasters. Zonder goede voorbereiding hebben ze er toch een geweldige show van gemaakt. Zeker een aanrader voor een geweldig optreden!

Door op 01/09/2021

Afgelopen weekend speelde Yotta op ons tuinfeest. Een fantastische ervaring van begin tot eind. Oscar van Yotta reageert snel op emails en na enig over en weer mailen zijn we tot goeie afspraken gekomen. Oscar heeft die duidelijk en compleet vastgelegd en alle afspraken zijn 110 % nagekomen. Super geregeld allemaal.
Het optreden zelf was precies wat we ervan verwachtten, en meer. Wat een energie, wat een speelplezier en wat kan Yotta het publiek enthousiast krijgen! iedereen ging uit zijn bol op de eigen nummers en covers die op een originele manier 'verYottad' werden. Een aanrader als je van een dansfeestje houdt. Stilstaan is inderdaad geen optie!
Dankjewel Yotta!
Bert en Barbara en gasten.

Contact

Yotta, Ska, Reggae, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Oscar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Yotta

Yotta is een band uit Nijmegen. Yotta speelt muziek in de genres Ska, Reggae & Latin. Yotta heeft sinds de inschrijving op 23/08/2015 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Yotta klinkt als: Madness, Doe Maar, Specials, Mano Negra. Het repertoire van Yotta bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Yotta krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Yotta hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.