Feest met Wilfried

  (25)

Indicatie €595

Stuur een persoonlijk bericht naar Feest met Wilfried

Check beschikbaarheid
Feest met Wilfried , Volksmuziek, Entertainment, Levenslied soloartist

Wilfried zorgt er met zijn gezelligheid en energie voor dat elke gelegenheid een feestje wordt. Deze rasentertainer heeft geen podium nodig om iedereen voor zich te winnen. Het liefst staat hij tussen de mensen en start hij zelf de polonaise.

Wilfried stopt veelal Duitse en Oostenrijkse nummers in zijn eigen Nederlandse jasje. Een wel bekend nummer als het Ezellied heeft Wilfried al onder handen genomen en in zijn eigen jasje gestoken. De bekende Nederlandse meezingers worden ook uit volle borst meegezongen tijdens een feest van Wilfried. Wilt u uw gasten verrassen met een gezellig en sfeervol feestje? Boek dan Wilfried en maak je klaar voor de polonaise.

Muziek

Rosemarie

Schoenen in de hand

Polonaisetrein

Foto's

Reviews

Door op 03/06/2024

DJ Raymond belde een aantal dagen van te voren en toen hebben we mijn muziek wensen doorgenomen. Daarna heeft hij contact met het Bakkershuis opgenomen en daar ook alles geregeld.
Zaterdagavond bij binnenkomst even persoonlijk kennis gemaakt en daarna een geweldige avond gehad. De hele avond op de dansvloer gestaan dus dat zegt genoeg.
Alles prima geregeld en het contact verliep ook prima! Bedankt en wie weet tot een volgende keer! Groetjes Anita Hilgerink

Door op 24/10/2023

Wilfried Wildschwein kwam op onze vriendendag! Wat hebben we het super gehad, leuke interactie met onze vriendengroep en we hebben onwijs gelachen!

Door op 24/09/2023

Fijne communicatie, weet de sfeer goed aan te voelen en erin te brengen. Heel geslaagd!

Optredens van Feest met Wilfried

Meer optredens

Contact

Feest met Wilfried , Volksmuziek, Entertainment, Levenslied soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wilfried

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feest met Wilfried

Feest met Wilfried is een solo-artiest uit Haaksbergen. Feest met Wilfried maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Entertainment & Levenslied. Feest met Wilfried heeft sinds de inschrijving op 27/09/2018 in totaal 69 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feest met Wilfried klinkt als: Alpenzusjes, Immer Hansi, Zware Jongens, Feestteam, Jan Biggel. Het repertoire van Feest met Wilfried bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Feest met Wilfried krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 25 reviews.

Feest met Wilfried hanteert een richtprijs van €595 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.