Vita & Ronald

  • Band   /   Hilversum
  • #Americana #Rock #60s
  • Klinkt als Creedence, Everly Brothers, Merle Haggard, Rolling Stones

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Vita & Ronald

Check beschikbaarheid
Vita & Ronald, Americana, Rock, 60s band

Vita & Ronald is een semi-akoestisch duo met een repertoire van country-, sixties-, blues-, rock- en folksongs. Ze spelen nummers van o.a. The Everly Brothers, Elmore James, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en af en toe een eigen nummer. Vita en Ronald zijn al jaren actief in de muziekscene. Vita als beroepsmuzikante in het commerciële circuit met bands als Jupiter, Lighthouse en The Strings en Ronald vooral in het clubcircuit met bands als Rotjoch, Rebel, Rock 'n' Ronnie en Crosstown. Ze speelden al eerder samen in Me, Myself and I. Nadat ze zes jaar geleden op een feestje weer eens samen speelden besloten ze om de draad weer op te pakken en onder de naam Vita & Ronald weer een repertoire op te bouwen en te gaan optreden. Sindsdien zijn ze alweer op diverse podia te zien en te horen geweest.

Vita Ietswaard – zang/piano en Ronald Welgemoed- zang/gitaar

Muziek

Bad Moon Rising

Take Me Home Country Roads

I'm A Believer

Reviews

Boek Vita & Ronald en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Vita & Ronald, Americana, Rock, 60s band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vita & Ronald

Vita & Ronald is een band uit Hilversum. Vita & Ronald speelt muziek in de genres Americana, Rock & 60s. Vita & Ronald heeft sinds de inschrijving op 22/06/2021 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vita & Ronald klinkt als: Creedence, Everly Brothers, Merle Haggard, Rolling Stones. Het repertoire van Vita & Ronald bestaat uit covers en eigen werk.

Vita & Ronald hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.