Uncle Sue

  (6)
  • Band   /   Haarlem
  • #Latin #Funk #Soul
  • Klinkt als Sharon Jones and the Dap-Kings, Amy Winehouse, James Brown
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €900 - €1900

Stuur een persoonlijk bericht naar Uncle Sue

Check beschikbaarheid
Uncle Sue, Latin, Funk, Soul band

Uncle Sue is een zevenkoppige Haarlemse Funk en Soul Band met eigen verhaal, souldiva en swingende blaassectie.
Eigenwijs repertoire, uit eigen studio en de net even wat minder voor de hand liggende juweeltjes van onze muzikale helden. Een sound die teruggrijpt naar de 60’s en 70’s. Daar voelt Uncle Sue zich thuis. Dit komt terug in de eigen retro uitstraling. Strak in het pak met classy energieke zangeres. Denk aan Sharon Jones & the Dap Kings, Bamboos, Steely Dan, James Brown, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Beck, Trombone Shorty, Sam & Dave e.a…

Boek Uncle Sue NU voor je evenement of feest of opening of wat voor toffe gelegenheid dan ook! Prijs is afhankelijk van locatie, hoeveelheid sets en gelegenheid. Geluidsinstallatie en licht kunnen door ons zelf geregeld worden. Unplugged Uncle Sue ook mogelijk; Limited Edition, bestaande uit zang, gitaar en sax. Ook passende muziek voor, tussendoor en na de live sets is mogelijk door onze eigen vinyl DJ Nifty die de muziek draait die Uncle Sue zo mooi vindt… en jij ook, dat weten we zeker.

Muziek

How Do I Let A Good Man Down

New Dimension Of Life

Smells Like Woman

Reviews

Door op 17/05/2024

Geweldige band, welke ervoor zorgt dat de sfeer tijdens ons evenement helemaal top was. Zeer professionele houding. We werken al jaren samen en we mogen ze wel onze “huis” band noemen! Echte top band voor een mooie avond entertainment en goede muziek!

Door op 17/05/2024

Live is de beste manier om Uncle Sue te ervaren!
Na meerdere optredens kan ik u verzekeren dat Uncle Sue altijd garant staat voor een energieke show.
De bandleden, met roots in diverse genres, smeden funk en soul tot een dansbaar geheel. Met swingende melodieën staan ze garant voor een onvergetelijke avond.

Door op 26/06/2017

Het contact met Uncle Sue was bijzonder prettig: goede afspraken, op tijd voor het opbouwen, muziek voor in de pauzes van de band.
Uncle Sue is een zeer goede soul- en funkband met een prachtige blazerssectie bestaande uit een snorrende bariton, een snerpende trompet en een fijne tenor.
De band heeft een mooie, energieke en goede zangeres die weet hoe ze een feestje moet aanjagen. Een prima feestavond waar de mensen vol enthousiasme de dansvloer bevolkten en lekker konden swingen.

Optredens van Uncle Sue

Meer optredens

Contact

Uncle Sue, Latin, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruby

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Uncle Sue

Uncle Sue is een band uit Haarlem. Uncle Sue speelt muziek in de genres Latin, Funk & Soul. Uncle Sue heeft sinds de inschrijving op 13/07/2014 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Uncle Sue klinkt als: Sharon Jones and the Dap-Kings, Amy Winehouse, James Brown. Het repertoire van Uncle Sue bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Uncle Sue krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Uncle Sue hanteert een richtprijs van €900 - €1900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.