Uncle Sue

  (4)
  • Band   /   Haarlem
  • #Latin #Funk #Soul
  • Klinkt als Sharon Jones and the Dap-Kings, Amy Winehouse, James Brown
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Uncle Sue

Check beschikbaarheid
Uncle Sue, Latin, Funk, Soul band

Haarlemse Funky Soulsation!
Zevenkoppige Funk en Soul met eigenwijs repertoire, covers en eigen werk. Een sound die teruggrijpt naar de 60’s 70’s. Dit komt terug in de eigen retro uitstraling. Strak in het pak met classy energieke zangeres. Nummers van Sharon Jones & the Dap Kings, Bamboos, James Brown, Amy Winehouse, Otis Redding e.a...
-->> Zie ook www.facebook.com/unclesue

Muziek

How Do I Let A Good Man Down

New Dimension Of Life

Smells Like Woman

Reviews

Door op 26/06/2017

Het contact met Uncle Sue was bijzonder prettig: goede afspraken, op tijd voor het opbouwen, muziek voor in de pauzes van de band.
Uncle Sue is een zeer goede soul- en funkband met een prachtige blazerssectie bestaande uit een snorrende bariton, een snerpende trompet en een fijne tenor.
De band heeft een mooie, energieke en goede zangeres die weet hoe ze een feestje moet aanjagen. Een prima feestavond waar de mensen vol enthousiasme de dansvloer bevolkten en lekker konden swingen.

Door op 13/12/2016

Fijne feestelijke soul muziek, keurig uitgearrangeerd, en dito uitgevoerd op pakkende moderne(re) grooves. Enthousiaste presentatie en zangeres Anne Sue heeft echt een mooie bijpassende stem. Uncle Sue had de goeie spullen bij zich, en wat ontbrak werd ingehuurd bij PROHOW Haarlem. Alles was prima geregeld.

Door op 09/12/2016

De Waag is een taverne, waar op zondagen (semi-) akoestische singer-songwriters, folk- en folkblues-artiesten en Americana-artiesten optreden. Uncle Sue wilde graag een keer semi-akoestisch optreden. En hoewel het publiek van de Waag(cap.60) gewend is op stoeltjes te zitten, gingen de bezoekers helemaal uit hun dak. Er werd op de tafels gedanst en het was een big party!!!!!! Uncle Sue is geen gewone soul/funkband, die alleen maar de bekende covers brengt. Het repertoire is smaakvol gekozen en men heeft ook een aantal eigen nummers. De band komt dicht in de buurt van de fantastische Dap-Kings!!!!

Optredens van Uncle Sue

Meer optredens

Contact

Uncle Sue, Latin, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruby

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Uncle Sue

Uncle Sue is een band uit Haarlem. Uncle Sue speelt muziek in de genres Soul, Funk & Latin. Uncle Sue heeft sinds de inschrijving op 13/07/2014 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Uncle Sue klinkt als: Sharon Jones and the Dap-Kings, Amy Winehouse, James Brown. Het repertoire van Uncle Sue bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Uncle Sue krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Uncle Sue hanteert een richtprijs van €450 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.