U2BE the Belgian u2 experience

  • Band   /   Lier
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als U2

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar U2BE the Belgian u2 experience

Check beschikbaarheid
U2BE the Belgian u2 experience, Rock, Pop band

U2be - The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een "must see" voor iedere U2 fan ! Tribute band U2be is ontstaan in 2016, nadat eerder dat jaar “CU2PLAY – The Belgian Tribute to Coldplay & U2” frontman Sander Deroo om het leven kwam bij een arbeidsongeval. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als tribute band met optredens over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Na dit tragische verlies beslisten de bandleden om samen te blijven muziek maken en enkel verder te gaan met de U2 tribute en onder een andere naam te werken: U2be. Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België. Na een op alle vlakken moeilijke zoektocht werd een geschikte zanger gevonden voor de nieuwe band. In 2016 hebben de bandleden de tijd genomen om de act te perfectioneren en podiumklaar te maken richting 2017.

Muziek

Where the street have no name

even better than the real t...

With or without you

Reviews

Boek U2BE the Belgian u2 experience en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

U2BE the Belgian u2 experience, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over U2BE the Belgian u2 experience

U2BE the Belgian u2 experience is een band uit Lier. U2BE the Belgian u2 experience speelt muziek in de genres Rock & Pop. U2BE the Belgian u2 experience heeft sinds de inschrijving op 09/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van U2BE the Belgian u2 experience klinkt als: U2. Het repertoire van U2BE the Belgian u2 experience bestaat uit alleen covers.

U2BE the Belgian u2 experience hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.