Polarized

  • Band   /   Hengelo
  • #Pop #Disco #Rock
  • Klinkt als Blondie, CCR, Queen, Ed Sheeran, Hall & Oates, Stevie Wonder, Anouk, Jet, The Jacksons, Zedd, David Guetta, Kungs

Indicatie €250 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Polarized

Check beschikbaarheid
Polarized, Pop, Disco, Rock band

Polarized is een jonge coverband uit Twente. Ondanks dat de leeftijd gemiddeld slechts 24 jaar is, is de band gedreven met muziek bezig.

De band speelt nummers uit de jaren 60 (The Animals, Elvis Presley, CCR etc) tot aan nu (Olivia Rodrigo, Daft Punk, Harry Styles etc) en van alles wat er tussen zit (O.a. Hall & Oates, The Jacksons, Stevie Wonder). Vaak zijn de nummers bekend, maar verwacht je ze niet.

Ook speelt de band af en toe eigen werk en worden een aantal covers op een andere/nieuwe manier gespeeld. Het toekomstdoel van de band is om zo vaak mogelijk op te treden, een groot repertoire kennen, meer eigen nummers schrijven en toe te werken naar grotere podia.

Bij vragen graag rechtstreeks mailen naar stankreijkes@hotmail.com

Contact

Polarized, Pop, Disco, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Polarized

Polarized is een band uit Hengelo. Polarized speelt muziek in de genres Pop, Disco & Rock. Polarized heeft sinds de inschrijving op 14/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Polarized klinkt als: Blondie, CCR, Queen, Ed Sheeran, Hall & Oates, Stevie Wonder, Anouk, Jet, The Jacksons, Zedd, David Guetta, Kungs. Het repertoire van Polarized bestaat uit covers en eigen werk.

Polarized hanteert een richtprijs van €250 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.