Trio JazzTraffic

  (1)

Indicatie €500 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio JazzTraffic

Check beschikbaarheid
Trio JazzTraffic, Bossa nova, Easy Listening, Swing band

JazzTraffic speelt al jaren op besloten feesten en partijen ter gelegenheid van jubilea, bruiloften, recepties en diners. Onder aanvoering van pianist Hans Heinhuis (The Ramblers) speelt het trio jazzy en bekend repertoire van Oscar Peterson, Bill Evans, Dave Brubeck e.v.a. Dus lekkere muziek met swing, bossa's en latin.
Het trio kan zowel zorgen voor relaxte achtergrond muziek als optredend trio met zangeres, bijv. Marjoleine Leene of Colette Wickenhagen

Muziek

The Touch Of Your Lips

I Love You

La Sitiera

Reviews

Door op 01/10/2017

Wij kwamen bij het restaurant aan en ze waren al aan het spelen. Het was een heerlijke muzikale aanvulling op ons dinerbuffet vanwege onze huwelijk. Ze speelde zelfs wat langer door toen de avond uitliep. Waard voor je geld en geen achteraf verrassingen. Ze waren zelf vergeten aan te geven om mee te eten, dus dat heb ik wel voor ze geregeld en dat verdienen ze ook.

Contact

Trio JazzTraffic, Bossa nova, Easy Listening, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio JazzTraffic

Trio JazzTraffic is een band uit Amsterdam. Trio JazzTraffic speelt muziek in de genres Bossa nova, Easy Listening & Swing. Trio JazzTraffic heeft sinds de inschrijving op 21/12/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio JazzTraffic klinkt als: Oscar Peterson Trio. Het repertoire van Trio JazzTraffic bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Trio JazzTraffic krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Trio JazzTraffic hanteert een richtprijs van €500 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.