Tom White Band

  (1)
  • Band   /   Delft
  • #Progressieve rock #Rock #Pop
  • Klinkt als Coldplay, Foo Fighters, Radiohead, Jack White, Muse
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Tom White Band

Check beschikbaarheid
Tom White Band, Progressieve rock, Rock, Pop band

Tom White werd geboren in de Verenigde Staten in de buurt van Chicago, Illinois, op 9 mei 1971.

Tom heeft In 2013 het album 'Opposing Forces' uitgebracht onder het label van Marista Records. De albumtracks 'Radiate' en 'Utopia' werden op meerdere internationale, regionale en lokale zenders gedraaid. De positieve reacties op het album gaven Tom de impuls om verder te gaan met schrijven en nieuwe mogelijkheden te verkennen.
In 2015 ging Tom weer de studio in. De samenwerking met producenten Roland Dirkse en Sven Figee en muzikanten, Joost Kroon (drums), Glen Gaddum jr. (Bas), Roland Dirkse (gitaar / toetsen) en Reinier van Tilburg (toetsen) resulteerde in twee singles, 'Call of the Wild' en 'Bottom Line'. Tom’s nieuw richting verkent een harder geluid, met een meer grove rand en energie dan zijn eerdere werk.

Na de release van de singles is de live band nu klaar om te rocken!

Muziek

Radiate

Call Of The Wild

Bottom Line

Reviews

Door op 29/12/2016

Het contact met de band was prima en de bandleden zijn alle afspraken nagekomen. Ik heb de Tom White Band geboekt bij Live at the Brons, een drie-daags festival wat ik jaarlijks organiseer. Tom White speelde als eerste band op de zondagmiddag. Het aanwezige publiek was meteen enthousiast. Goeie muziek, goeie teksten, goeie energie. Prettig om naar te kijken en luisteren.

Contact

Tom White Band, Progressieve rock, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tom White Band

Tom White Band is een band uit Delft. Tom White Band speelt muziek in de genres Rock, Progressieve rock & Pop. Tom White Band heeft sinds de inschrijving op 16/11/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tom White Band klinkt als: Coldplay, Foo Fighters, Radiohead, Jack White, Muse. Het repertoire van Tom White Band bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Tom White Band krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Tom White Band hanteert een richtprijs van €500 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.