Feestband ThreeThird XL

  (10)
  • Band   /   Rotterdam / speelt door heel Nederland
  • #Pop #Coverband #Soul
  • Klinkt als Allround: Stevie Wonder, Bruno Mars, Amy Winehouse, Beyonce, Blof, Guus Meeuwis, Robin Thicke, Pointer Sisters
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €949 - €1649

Stuur een persoonlijk bericht naar Feestband ThreeThird XL

Check beschikbaarheid
Feestband ThreeThird XL, Pop, Coverband, Soul band

Met ervaring in het bouwen van een feest, zorgt Three/Third XL voor onvergetelijke momenten! Deze enthousiaste jonge coverband met swingende ritmesectie en een prachtig driestemmige frontlinie van drie zussen, heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen, en kan zowel in kleine semi-akoestische als grote feestformatie spelen. Een live-show van Three/Third XL is een sensatie; klassieke hits van toen en de grootste hits van dit moment, verrassende medleys en hits in verschillende internationale talen zorgen voor een volle dansvloer. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest bent u bij het juiste adres!

Uiteraard kan alles in overleg, mail ons gerust al uw vragen. U kunt ook een kijkafspraak maken om kennis met ons en onze muziek te maken. Wij kunnen u garanderen dat het een feest wordt waar nog lang over wordt nagepraat!

Muziek

Relight My Fire

Portugese Medley

Smoorverliefd

Foto's

Reviews

Door op 13/09/2018

De band heeft een fantastisch feest neer gezet. Alle gasten hebben het onder andere dankzij de band goed naar hun zin gehad en dagen erna kregen we nog complimenten over de band en hoe we ze gevonden hadden. Heerlijk was de toegift die zorgde voor een spetterend eind.

De voorbereidingen en het contact verliepen soepel. We mochten bij oefensessies zijn en ook het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer mocht voor de choreografie van de openingsdans worden opgenomen.

Een fijne groep mensen die een heerlijke avond hebben verzorgd!

Door op 10/07/2018

Genoten van een geweldig swingend optreden!! Een energieke en enthousiaste band die het publiek goed mee wist te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Door op 09/07/2018

Wederom een uitstekende ervaring op elk vlak. Tevreden organisator en meer dan tevreden toeschouwers. Volgend jaar opnieuw !

Optredens van Feestband ThreeThird XL

Meer optredens

Contact

Feestband ThreeThird XL, Pop, Coverband, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arianna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feestband ThreeThird XL

Feestband ThreeThird XL is een band uit Rotterdam / speelt door heel Nederland. Feestband ThreeThird XL speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Soul. Feestband ThreeThird XL heeft sinds de inschrijving op 05/10/2015 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feestband ThreeThird XL klinkt als: Allround: Stevie Wonder, Bruno Mars, Amy Winehouse, Beyonce, Blof, Guus Meeuwis, Robin Thicke, Pointer Sisters. Het repertoire van Feestband ThreeThird XL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Feestband ThreeThird XL krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Feestband ThreeThird XL hanteert een richtprijs van €949 - €1649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.