Feestband ThreeThird

  (36)
  • Band   /   Rotterdam / speelt door heel Nederland
  • #Pop #Coverband #Soul
  • Klinkt als Allround: Bruno Mars, ABBA, Tina Turner, Dua Lipa, Pointer Sisters, Robbie Williams, Queen
  • 62 geverifieerde boekingen

Indicatie €2025

Stuur een persoonlijk bericht naar Feestband ThreeThird

Check beschikbaarheid
Feestband ThreeThird, Pop, Coverband, Soul band

Met ervaring in het bouwen van een feest, zorgt ThreeThird voor onvergetelijke momenten! Deze enthousiaste jonge coverband met swingende ritmesectie en een prachtig driestemmige frontlinie van drie zussen, heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen, en kan zowel in kleine semi-akoestische als grote feestformatie spelen. Een liveshow van ThreeThird is een sensatie; klassieke hits van toen en de grootste hits van dit moment, verrassende medleys en hits in verschillende internationale talen zorgen voor een volle dansvloer. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest bent u bij het juiste adres!

Uiteraard kan alles in overleg, mail ons gerust al uw vragen. U kunt ook een kijkafspraak maken om kennis met ons en onze muziek te maken. Daarnaast hebben we een brochure met alle informatie die u nodig hebt. Wij kunnen u garanderen dat het een feest wordt waar nog lang over wordt nagepraat!

Muziek

Relight My Fire

Portugese Medley

Smoorverliefd

Foto's

Reviews

Door op 01/07/2022

Op 18 juni 2022 hebben wij een fantastisch jubileumfeest gehad. Gedurende de hele avond kwamen gasten naar mij toe met alleen maar lof en complimenten voor de band en de geweldige zangeressen. Thema van ons feest was Caribbean en de band heeft daar rekening mee gehouden. Van begin tot eind een dansfestijn. Bedankt voor de onvergetelijke avond, ThreeThird!

Door op 01/07/2022

Fijn om een energieke band te zien met jonge mensen. Muzikaal klonk het zeer goed en fijn om een coverband te zien spelen die wél uitblinkt in goede zang en songtekstkennis!

Door op 22/06/2022

Het was echt een super leuke avond en een hele goede vibe. Ze kregen de hele boel op zijn kop en iedereen op de dansvloer, echt helemaal top!

Optredens van Feestband ThreeThird

Meer optredens

Contact

Feestband ThreeThird, Pop, Coverband, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arianna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feestband ThreeThird

Feestband ThreeThird is een band uit Rotterdam / speelt door heel Nederland. Feestband ThreeThird speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Soul. Feestband ThreeThird heeft sinds de inschrijving op 05/10/2015 in totaal 62 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feestband ThreeThird klinkt als: Allround: Bruno Mars, ABBA, Tina Turner, Dua Lipa, Pointer Sisters, Robbie Williams, Queen. Het repertoire van Feestband ThreeThird bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Feestband ThreeThird krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 36 reviews.

Feestband ThreeThird hanteert een richtprijs van €2025 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.