The Wasting Years

  (1)
  • Band   /   Bergen op Zoom
  • #Rock #Pop #Alternatief
  • Klinkt als Imagine Dragons, Coldplay, Twenty One Pilots, Royal Blood, Muse, Foo Fighters, The Killers, AWOLNATION, Arctic Monkeys
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Wasting Years

Check beschikbaarheid
The Wasting Years, Rock, Pop, Alternatief band

Voor een show met poprock en alternatieve rock gebracht door vier jonge, maar ervaren muzikanten is The Wasting Years de band die je zoekt.

In het voorjaar van 2022 werd The Wasting Years opgericht met de pandemie nog vers in het geheugen. Vier jonge muzikanten tussen de 22 en 28 jaar kwamen samen met als doel een rockband op te richten met pop en alternatieve invloeden. De eerste single kwam in het najaar uit en heet "Broken Lights". Terwijl er hard aan nog meer nummers wordt gewerkt, is de band ook bezig geweest maar het voorbereiden van live shows. Hierin worden naast het eigenwerk ook covers gespeeld van groepen die invloed hebben op de band, denk aan: Imagine Dragons, Coldplay, Royal Blood, Twenty One Pilots en Muse.

De groep is woonachtig in West-Brabant en Zeeland, maar staan open om overal naartoe te reizen.

Muziek

The Wasting Years - Broken ...

The Wasting Years - Voicemail

The Wasting Years - Out of ...

Reviews

Door op 14/12/2022

Wat een band!
In een behoorlijke tijd dat ik optredens organiseer voor beginnende bands is The Wasting Years een uitzondering van hoogstaand niveau!
Na het horen van de opname op YouTube was ik wat sceptisch tot ze daadwerkelijk in m'n zaak stonden en een geweldige show weg gaven!
Live staan ze verschrikkelijk sterk!

Het is een band om in de gaten te houden!

Contact

The Wasting Years, Rock, Pop, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Wasting Years

The Wasting Years is een band uit Bergen op Zoom. The Wasting Years speelt muziek in de genres Rock, Pop & Alternatief. The Wasting Years heeft sinds de inschrijving op 05/12/2022 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Wasting Years klinkt als: Imagine Dragons, Coldplay, Twenty One Pilots, Royal Blood, Muse, Foo Fighters, The Killers, AWOLNATION, Arctic Monkeys . Het repertoire van The Wasting Years bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Wasting Years krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

The Wasting Years hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.