The ipaddies

  (3)
  • Band   /   Gelderland
  • #Volksmuziek #Folk #Keltisch
  • Klinkt als Dubliners, The Kilkennys, Christy Moore
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar The ipaddies

Check beschikbaarheid
The ipaddies , Volksmuziek, Folk, Keltisch band

The ipaddies,
4 muzikanten die traditionele Ierse muziek spelen.
Het repertoire bestaat uit Iers/Keltische folk muziek variërend van meeslepende ballads en tunes tot strijdliederen en pubsongs met meezingers van o.a. The Kilkennys, Christy Moore, en uiteraard de Dubliners.

The ipaddies brengen een grote variatie aan instrumenten mee: gitaar, Irish whistles, concertina, viool, banjo, bodhran en basgitaar.

Ierse muziek door en voor liefhebbers.

Muziek

The Hills of Doneagal

Dirty old town

Whiskey in the jar

Reviews

Door op 25/10/2019

Vooronze bruiloft wilde we onwijs graag een Ierse folk band boeken voor tijdens het feest. Het contact liep super soepel en de mannen van de Ipaddies zijn geweldige muzikanten! We hebben Utrecht denk ik een paar centimeter laten zakken die avond want toen de dansvloer eenmaal volstond ging het heerlijk los. Met dank aan deze geweldige band hebben wij onze mooiste dag heel gaaf mogen afsluiten!

Door op 16/09/2019

De Ipaddies hebben op 15 september opgetreden tijdens de open dag van de distilleerderij ( Mwórveld Distillery in Zuid-Limburg) die geheel in het kader van Ierland stond. Met hun mooie muziek hebben ze deze dag prachtig ondersteund.
Vooraf nemen zij initiatief in het contact. Zijn een keer alvast komen kijken naar de locatie ( waar zouden ze het beste kunnen gaan zitten, hoe is de akoestiek) en hebben een paar dagen voor het optreden nog gebeld of er nog zaken te regelen waren. Voor mij als organisator erg plezierig (en professioneel) omdat jezelf ook met veel andere zaken bezig bent.
Op de dag zelf waren ze ruim op tijd. Ze hebben een ruim repertoire ( er is gelukkig ook zoveel mooie Ierse muziek ) en spelen echt voor het publiek.
Ik heb louter positieve, mooie reacties op hun optreden gehad.
Wij zijn in ieder geval blij dat ze er bij waren.

Zeker aan te raden indien je op zoek bent naar goede Ierse muziek !

Door op 29/04/2018

We hebben een prachtig feest gehad mede dankzij Bard&Company!! Prachtig sfeertje. Het boeken ging erg makkelijk, dit alleen via mail en telefonisch geregeld. Afspraken werden nagekomen. Na het feest van alle gasten complimenten voor de muziek gekregen. Voor herhaling vatbaar!!!
Clemens en Elly

Optredens van The ipaddies

Meer optredens

Contact

The ipaddies , Volksmuziek, Folk, Keltisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Niek

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The ipaddies

The ipaddies is een band uit Gelderland. The ipaddies speelt muziek in de genres Volksmuziek, Folk & Keltisch. The ipaddies heeft sinds de inschrijving op 21/12/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The ipaddies klinkt als: Dubliners, The Kilkennys, Christy Moore. Het repertoire van The ipaddies bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The ipaddies krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The ipaddies hanteert een richtprijs van €500 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.