Frozen Five

  (22)
  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband #80s #Rock
  • Klinkt als Pearl Jam, Queen, Lenny Kravitz, 3 Doors Down, Bon Jovi, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the Scene, ZZ Top, Muse, Rage Against the Machine, KISS
  • 46 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Frozen Five

Check beschikbaarheid
Frozen Five, Coverband, 80s, Rock band

De Classic Rock coverband ‘The Frozen Five’ is uniek in zijn soort. Ze kunnen worden omschreven als een nostalgische, no-nonsense 80’s/90’s rockband met een geheel eigen sound. Dit uit zich onder andere in het repertoire wat de band ten gehore brengt. Nummers van artiesten als: Metallica, Bon Jovi en the Kings of Leon passeren de revue. De heren van de Frozen Five, met verschillende muzikale achtergronden, hebben één gemeenschappelijk doel en dat is om het publiek in extase te brengen en de zaal te entertainen. Deze band is uitermate geschikt voor tentfeesten, poppodia, feesten & partijen, maar ook voor de grote horecagelegenheden. Boek deze band en u heeft de garantie op een geslaagde avond vol Rock and Roll klassiekers!

Muziek

Tush door FrozenFive

I Alone

Keep on Rocking in the free...

Reviews

Door op 13/06/2022

Super leuk optreden, was echt een feestje! Contact vooraf, tijdens en na het evenement liep gesmeerd. Gegarandeerd succes als Frozen Five komt optreden. Bedankt mannen.

Door op 26/05/2022

Waar is het feestje? Nou, dat was duidelijk in Haarzuilens deze avond. Van een bedrijfsfeest toch nog even richting Haarzuilens om de laatste nummers van deze band mee te maken. En niet teleurgesteld, of course. Altijd een feestje met deze jongens!

Door op 12/07/2020

Wat een geweldige afsluiter van ons feestje. Jullie hebben echt het tot een heel bijzondere dag gemaakt. Alleen maar lof en complimenten. Kan iedereen die van classic rock houdt deze band aanbevelen je krijgt er geen spijt van.

Optredens van Frozen Five

Meer optredens

Contact

Frozen Five, Coverband, 80s, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frozen Five

Frozen Five is een band uit Utrecht. Frozen Five speelt muziek in de genres Coverband, 80s & Rock. Frozen Five heeft sinds de inschrijving op 18/07/2015 in totaal 46 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frozen Five klinkt als: Pearl Jam, Queen, Lenny Kravitz, 3 Doors Down, Bon Jovi, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the Scene, ZZ Top, Muse, Rage Against the Machine, KISS. Het repertoire van Frozen Five bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Frozen Five krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

Frozen Five hanteert een richtprijs van €800 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.