Frozen Five

  (16)
  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband #80s #Rock
  • Klinkt als Pearl Jam, 3 Doors Down, Bon Jovi, van Halen, Neil Young, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the scene, the cult, zz top, Free, Poison, Muse, Cheep trick, beastie boys, rage against the machine
  • 31 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar Frozen Five

Check beschikbaarheid
Frozen Five, Coverband, 80s, Rock band

De Classic Rock coverband ‘The Frozen Five’ is uniek in zijn soort. Ze kunnen worden omschreven als een nostalgische, no-nonsense 80’s/90’s rockband met een geheel eigen sound. Dit uit zich onder andere in het repertoire wat de band ten gehore brengt. Nummers van artiesten als: Metallica, Bon Jovi en the Kings of Leon passeren de revue. De heren van de Frozen Five, met verschillende muzikale achtergronden, hebben één gemeenschappelijk doel en dat is om het publiek in extase te brengen en de zaal te entertainen. Deze band is uitermate geschikt voor tentfeesten, poppodia, feesten & partijen, maar ook voor de grote horecagelegenheden. Boek deze band en u heeft de garantie op een geslaagde avond vol Rock and Roll klassiekers!

Muziek

Tush door FrozenFive

I Alone

Keep on Rocking in the free...

Reviews

Door op 13/05/2019

Geweldige band, zowel op een groot podium als in een kleine ruimte.
De communicatie met Rob was heel goed, klantvriendelijk en de afspraken glashelder.
De band is er uitstekend in geslaagd om alle beperkingen van de locatie op te lossen, zonder dat er ingeleverd werd op de kwaliteit van de muziek.
Meest opmerkelijke is misschien nog dat, terwijl de muziek toch stevig en aanwezig is, er ook nog gewoon gesprekken kunnen worden gevoerd (Vraag me niet hoe dat kan, maar het is zo).
Wij vinden de heren van Frozen Five vriendelijk, oplossingsgericht en enthousiaste en zeer goede muzikanten.
Zij hebben een goede interactie met het publiek en zetten zich volledig in om er een geweldig feest van te maken.
Een heel fijne band om je feest dàt extra kaliber te geven zodat er nog lang over gepraat zal worden.

Rob, Teun, Joost en Maurice (en natuurlijk jullie licht- en geluidsman): ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Tanja en Thom

Door op 01/05/2019

Net als vorig jaar heeft Frozen Five weer gezorgd voor een Te Gek optreden tijdens Koningsdag in Beusichem. Het contact met de band is heel prettig, afspraken worden nagekomen en alle bandleden zijn stuk voor stuk leuke persoonlijkheden die zin hebben hun optreden tot een feestje te maken. Weer super bedankt, Frozen Five!! Wellicht tot volgend jaar.

Door op 17/02/2019

Zoals vanouds goed

Optredens van Frozen Five

Contact

Frozen Five, Coverband, 80s, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frozen Five

Frozen Five is een band uit Utrecht. Frozen Five speelt muziek in de genres Coverband, 80s & Rock. Frozen Five heeft sinds de inschrijving op 18/07/2015 in totaal 31 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frozen Five klinkt als: Pearl Jam, 3 Doors Down, Bon Jovi, van Halen, Neil Young, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the scene, the cult, zz top, Free, Poison, Muse, Cheep trick, beastie boys, rage against the machine. Het repertoire van Frozen Five bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Frozen Five krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

Frozen Five hanteert een richtprijs van €600 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.