The Flu Fighters

  (4)
  • Band   /   Groningen
  • #Pop #Rock #Disco
  • Klinkt als Feest! Disco, Maddnes, Anouk, Golden Earring, Marco Borsato, Jason Mraz, Stevie Wonder, Robbie Williams, Bruno Mars,
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar The Flu Fighters

Check beschikbaarheid
The Flu Fighters, Pop, Rock, Disco band

Deze 8-koppige coverband samengesteld uit het Groningse studentenleven escaleert je feestje naar een hoger niveau. Met een groot scala aan pop-, rock-, disco-, eighties-, nineties-, Nederpop- en hitjes van nu (het liefst allemaal uitgevoerd in medley's) voorzien we elke partij in een rap tempo van dansbare muziek, waarmee je zonder problemen je keel schor zingt. Op onze originele covers, uitgevoerd met een strakke ritmesectie, groovy blazerssectie en daarbovenop een schepje bravour van onze beide zangeressen, gaat menig voetje van de vloer. Lees en luister hieronder naar wat wij je feestje kunnen brengen.

Wij kunnen voorzien in alle apparatuur die nodig is voor een prijs die je niet snel ergens anders zal vinden.

Let's get the party started!

Muziek

It's raining men

Come on Eileen

Whole lotta Rosie

Reviews

Door op 22/03/2019

Fijn en snel geregeld optreden. Ze waren netjes op tijd en er was een hele goede mix van de juiste muziek, zowel voor de ouderen als voor de jongere mensen. Enthousiaste, levendige band. Aanrader!

Door op 01/06/2018

Het contact verliep uitstekend, afspraken maken ging heel soepel en de band was flexibel toen onze avondplanning een stuk uitliep. Wij zijn zeer tevreden over de muziek en hebben alleen maar positieve reacties gehad van de leden!

Door op 28/04/2018

Hele goede band! Zeker de moeite waard om te boeken voor een feest!
Lekkere dansbare muziek.

Contact

The Flu Fighters, Pop, Rock, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Flu

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Flu Fighters

The Flu Fighters is een band uit Groningen. The Flu Fighters speelt muziek in de genres Pop, Rock & Disco. The Flu Fighters heeft sinds de inschrijving op 22/01/2018 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Flu Fighters klinkt als: Feest! Disco, Maddnes, Anouk, Golden Earring, Marco Borsato, Jason Mraz, Stevie Wonder, Robbie Williams, Bruno Mars, . Het repertoire van The Flu Fighters bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Flu Fighters krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

The Flu Fighters hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.