The Bluesville's

  (1)
  • Band   /   Utrecht
  • #Blues #Rock #Country
  • Klinkt als B.B. King, Muddy Waters, John Lee Hooker
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar The Bluesville's

Check beschikbaarheid
The Bluesville's, Blues, Rock, Country band

The Bluesville’s spelen de Blues. Originele roots muziek vanuit het hart en ziel gespeeld op authentieke instrumenten. Niets meer of minder. De band bestaat uit liefhebbers van het genre met een breed repertoire aan covers en originals. Ze zijn bekende gezichten op vermaarde podia in Nederland zoals Bluescafé Apeldoorn en De Boerderij in Zoetermeer.

De vijfmansformatie ontstond uit voormalige leden van Moontanned bestaande uit zanger/mondharmonica speler Marcel Pels en het onverstoorbare bas/drums koppel Mario Michies en Cees Matton. Keyboard virtuoos Franz van Veen en gitaar fenomeen Niek Kolkman completeren het kwintet. Opererend vanuit de Utrechtse metropool zorgen The Bluesville’s voor wervelende optredens vol met passie, dynamiek en bovenal vakmanschap. Kolkman, Pels en van Veen omcirkelen elkaar als gekooide leeuwen in het kruisgevecht tussen de magistrale gitaar, harmonica en keyboard solo’s. Hun wisselwerking met de solide ritme sectie woedt voort als een prairie vuur tot de laatste noot van elk concert.

Hun speelstijl varieert van old school Delta en down home Chicago Blues, swingende Texas Boogie tevens West Coast Blues aangevuld met melancholieke Ballades en Southern Rock. Ze spelen overal en altijd. Treden op in nachtclubs en concertzalen evenals festivals, privé feesten en verder elke gelegenheid of evenement dat op hun pad komt.

Muziek

Jesus Just Left Chicago

Checking On My Baby

You're Killing Me

Reviews

Door op 01/12/2019

Top band, heeft mij last minute uit de brand geholpen met een onwijs sterk optreden. Geweldige muzikanten en daarnaast erg prettig in de omgang. Blues muziek voor de ware liefhebber!

Contact

The Bluesville's, Blues, Rock, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - The Bluesville's

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Bluesville's

The Bluesville's is een band uit Utrecht. The Bluesville's speelt muziek in de genres Blues, Rock & Country. The Bluesville's heeft sinds de inschrijving op 03/05/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Bluesville's klinkt als: B.B. King, Muddy Waters, John Lee Hooker. Het repertoire van The Bluesville's bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Bluesville's krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

The Bluesville's hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.