Sweelinck Kamermuziek

  (1)

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Sweelinck Kamermuziek

Check beschikbaarheid
Sweelinck Kamermuziek, Klassiek, Romantiek, Barok ensemble

UvA-Orkest Jan Pieterszoon Sweelinck
Het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck werd opgericht in 1878 en is daarmee het oudste symfonieorkest van Amsterdam. Het bestaat uit circa tachtig enthousiaste studenten van de Universiteit van Amsterdam en andere universiteiten en hogescholen, waarvan een aantal aan een conservatorium studeert. De meeste orkestleden volgen dus een studie en spelen daarnaast fanatiek en gepassioneerd muziek. Het orkest speelt jaarlijks in Het Concertgebouw, maar ook op andere toplocaties in zowel Amsterdam (Muziekgebouw aan ‘t IJ, NedPhO-Koepel) als daarbuiten (Geertekerk te Utrecht en Stadsgehoorzaal te Leiden).
Naast orkestspel vinden veel orkestleden het leuk om kamermuziek te maken. Door de kleine bezetting en intiemere setting krijgen ze de gelegenheid om andere aspecten van hun muzikaliteit te verkennen en te ontwikkelen.
Door bij ons een ensemble aan te vragen steunt u het orkest financieel, biedt u de leden een unieke mogelijkheid om zich muzikaal te ontwikkelen en verzekert u zichzelf van een prachtig evenement.

Muziek

Raiders March, Indiana Jone...

Romeo en Julia - Prokofiev

Amsterdamse Grachten

Reviews

Door op 06/06/2023

Contact met de muzikanten was hartstikke goed. behalve goede muziek ook heel flexibel voor de opnames. We zijn echt blij met de opnames.

Contact

Sweelinck Kamermuziek, Klassiek, Romantiek, Barok ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kees

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sweelinck Kamermuziek

Sweelinck Kamermuziek is een ensemble uit Amsterdam. Sweelinck Kamermuziek speelt muziek in de stijlen Klassiek, Romantiek & Barok. Sweelinck Kamermuziek heeft sinds de inschrijving op 07/10/2015 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sweelinck Kamermuziek klinkt als: Muziek in de oren. Het repertoire van Sweelinck Kamermuziek bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sweelinck Kamermuziek krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Sweelinck Kamermuziek hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.