Sured

  (4)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Singer-songwriter #Folk #Pop
  • Klinkt als Jason Mraz, Ed Sheeran, John Mayer
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Sured

Check beschikbaarheid
Sured, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

De Utrechtse Sured schrijft en zingt optimistische, zomerse luisterliedjes. Zijn enthousiasme voor muziek komt duidelijk over bij de optredens die hij geeft, waarbij de brede lach op zijn gezicht aanstekelijk werkt bij het publiek. In 2014 mocht hij zijn nummer Ocean Ride op TV spelen bij de Beste Singer-songwriter van Nederland. Geïnspireerd door hedendaagse singer-songwriters schrijft hij Engelstalige nummers met een boodschap. In september 2016 start Sured’s eerste tour The Blue Flame, wat refereert naar het punt waar passie en werk elkaar kruisen, een bron van intense warmte en oneindige mogelijkheden.

Muziek

Ocean Ride (band versie)

Building Bridges

Ocean Ride (live versie)

Reviews

Door op 16/07/2018

Sured is een hele vriendelijke en relaxte man, naast zijn muzikale talenten. In een intieme setting op het strand speelde Sured eigen en cover nummers. Zijn muziek was goed afgestemd met de setting en leverde een heerlijke sfeer op. Contact vooraf was prettig!

Door op 01/12/2017

Sured heeft ons diner onvergetelijk gemaakt met zijn zang en gitaarspel. Hij speelde goed in op de sfeer van de avond en zong zonder moeite de verzoeknummers die werden geroepen. Daarnaast heeft hij een fantastische stem. Topavond!

Door op 11/09/2017

Wat een lekkere muziek en een sympathieke gast. Sured pakt je in maar dringt zich niet op. Iemand die je er ook als "gast" bij kan hebben. Aanrader voor mensen die van ritmische, swingende en ook persoonlijke nummers houden.

Contact

Sured, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sured

Sured is een solo-artiest uit Utrecht. Sured maakt vooral muziek in de genres Folk, Pop & Singer-songwriter. Sured heeft sinds de inschrijving op 21/07/2015 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sured klinkt als: Jason Mraz, Ed Sheeran, John Mayer. Het repertoire van Sured bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sured krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Sured hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.