Spunk Meadow

  (7)
  • Band   /   Olburgen / Doesburg
  • #Coverband #Britpop #Rock
  • Klinkt als Kaiser chiefs, franz ferdinand, volbeat, cure, the strokes, Placebo, U2, Metalica, Nothing but thieves, Coldplay, Nirvana, Green day, Stereophonics, The Dandy Warhols, The Vaccines, White Lies, Imagine Dragons, Ramones, Pixies, The Fratellis, Muse
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Spunk Meadow

Check beschikbaarheid
Spunk Meadow, Coverband, Britpop, Rock band

Spunk Meadow is een groep vrienden die vooral veel plezier willen maken, samen en met het publiek. En dat lukt! Onze repertoire bestaat uit pop, rock en punk covers en wordt als verfrissend anders beoordeeld, maar ook zeker herkenbaar. We spelen regelmatig op besloten feesten, openbare gelegenheden zoals koningsdag, kleine festivallen en in de kroeg. We kunnen eventueel tegen meerprijs onze eigen pa en licht meenemen.

Muziek

Last Nite (The Strokes)

Ring of fire (Johny Cash/ H...

Rosie (Spider Murphy Gang)

Foto's

Reviews

Door op 29/05/2022

Zeer goed contact met de artiesten, flexibel, prima performance, goeie sfeer en degelijke opstelling. Zeer goede feedback van publiek over de vibe in de zaal. Zelfs een verassingsoptreden werd ingevoegd.
Kortom ze mogen nog eens terug komen!!!

Door op 28/10/2019

Wij hebben Spunk meadow gevraagd om te spelen op onze bruiloft. Als eerste (en misschien wel het belangrijkste) was het contact heel prettig, duidelijk en snel. Zij hebben een grote line-up vol met leuke nummers waar je lekker op kan rocken. De opbouw was goed en het eind was afgesloten met lekkere knallers. Er was zelfs een moshpit, en dat op een bruiloft:p Zij hadden er zelf ook zichtbaar plezier in. Echt leuk. Wij gaan niet opnieuw trouwen, maar ik zou hen zeker voor nog een feest vragen.

Door op 07/10/2019

Het contact met de artiesten verliep super. Ze zijn eerder langs geweest om eens naar onze techniek te kijken. De avond van het optreden ging helemaal top. Erg spontane makkelijke gasten die het publiek goed meekreeg. Het reportoire zat goed in elkaar met bekende/minder bekende uptempo nummers. Een dikke pluspunt was een nummer van Volbeat!
Fijne gasten, die zelfs de bediening bedankte na afloop. Wij zien ze graag weer eens terug.

Contact

Spunk Meadow, Coverband, Britpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Spunk Meadow

Spunk Meadow is een band uit Olburgen / Doesburg. Spunk Meadow speelt muziek in de genres Coverband, Britpop & Rock. Spunk Meadow heeft sinds de inschrijving op 24/11/2018 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Spunk Meadow klinkt als: Kaiser chiefs, franz ferdinand, volbeat, cure, the strokes, Placebo, U2, Metalica, Nothing but thieves, Coldplay, Nirvana, Green day, Stereophonics, The Dandy Warhols, The Vaccines, White Lies, Imagine Dragons, Ramones, Pixies, The Fratellis, Muse . Het repertoire van Spunk Meadow bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Spunk Meadow krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Spunk Meadow hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.