Soloartiest Robert oneman coverband zanger

  (76)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Top 2000 hits, Queen, Danny Vera, Chic, Goldband, Sheeran, Bowie, Elvis, U2, Bowie, Golden Earring, Prince, Wild Cherry, stones, ZZtop, Coldplay, Goldband, Son Mieux, Spandau ballet, Dik Hout, De Dijk, Oasis, Rod Stewart, Tina Turner, Lady Gaga,
  • 87 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Soloartiest Robert oneman coverband zanger

Check beschikbaarheid
Soloartiest Robert oneman coverband zanger, Pop, Rock, Coverband soloartist

Eerstvolgende openbare optredens: 20-10-23 20:00 uur Rembrandt pub Naaldwijk
17-11-23 O'Caseys Noordeinde Den Haag 21:00 uur
13-01-24 Cultuurschuur Monster 20:00 uur David Bowie Tributeshow

Robert is een ervaren muzikant die elk feest omtovert in een dak eraf feest.
Zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en verder alle andere feesten waar live muziek gewenst is. Vanwege het feit dat Robert alleen speelt is er ook makkelijk en snel over te schakelen naar muziek die op dat moment het meest gewild is.
Muziekstijl kan het best beschreven worden als Pop, Rock, Disco, Dance, Rock & Roll top 100 en Nederpop. Eigenlijk is het een soort Edwin Evers band in minimale vorm qua bezetting maar niet qua geluid! Kortom van ACDC tot Goldband en Ed Sheeran tot Lady Gaga/U2/Earring enz.. Perfect geschikt voor jubilea, feesten en verjaardagen vanaf 20 tot 88. Is 1 artiest wat te weinig dan kan Roy op Piano en toetsen mee geboekt worden. Op die manier staat er een spetterend duo die echt een feest naar een hoger niveau kan tillen. Een boeking met mr Paul Pryor als bassist behoort ook tot de mogelijkheden. Paul is bassist van WetWetWet, Jason Donovan en Robbie Williams. Dit alleen bij ruim van te voren geboekte optredens vanwege de woonplaats Birmingham UK.

Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
Robert begeleidt zichzelf op gitaar in combinatie met zijn zelf ingespeelde tracks op een looper.
Een optreden met deze tracks klinkt zelfs beter nog dan een complete band en het voordeel is dat ieder geluidsvolume mogelijk is. Omdat hij de drums, bas en toetsen zelf heeft ingespeeld is er geen tweede artiest die hetzelfde klinkt. Er staat dus niet een artiest op te treden die begeleid wordt door een keyboard en laptop maar er staat een echte one man band. De zang wordt tijdens het optreden voorzien van tweede stemmen die door Robert zelf ingezongen zijn.

Het repertoire bestaat uit de aller grootste moderne en oudere evergreens uit de top 2000. Engelse Duitse en Nederlandse hits passeren de revue en zelfs ook nog wel een enkel Spaans nummer. Iedereen kan meezingen en het klinkt vreselijk goed dus waarom zou u dan een complete band boeken die veel ruimte in beslag neemt, minder strak klinkt en bovendien duurder is? Het dak gaat er gegarandeerd vanaf.
Heeft u een Tina Turner, Lady Gaga of Geke (Zoutelande) in de familie? Die mogen gerust een duet meezingen! Kijk voor een complete setlist op https://www.soloartiest.nl

De geluidsinstallatie is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel mooi. De meest gehoorde reactie uit het publiek is dat het toch wel heel bijzonder is dat je slechts 1 persoon nodig hebt om een complete band neer te zetten. Een ander groot voordeel is ook de tijd die nodig is om op te stellen. Dat is in een 10 tal minuten gedaan en een soundcheck? Niet nodig natuurlijk, vooral bij huwelijksfeesten kan dat storend zijn.

Nieuw is de speciale show met songs van overleden artiesten, denk daarbij aan Bowie, Herman Brood, Prince, George Michael, Michael Jackson, leonard Cohen, ACDC, Chuck Berry enzovoort. Dit is erg geschikt voor kleine theaters. Met behulp van een beamershow wordt dan een reis door de tijd belevenis neergezet en wordt van jong naar oud alle invloedrijke muziek gespeeld van overleden artiesten.
Zie ook op Gigstarter de Speciale David Bowie tribute show Bowie Who. Hierin wordt uitgelegd hoe Bowie aan zijn hits gekomen is. Een must voor Bowie fans en voor de partner is er ook af en toe een leuke uitstap naar andere muziek. Zie deze link: https://www.gigstarter.nl/artiesten/david-bowie-tribute-bowie-who
of www.davidbowie.eu

Prijs afhankelijk van bezetting en benodigde installatie. Voor een gemiddeld feest van plusminus 50 personen voldoet de kleine installatie en wordt een minimaal bedrag gehanteerd.

Gezien de zeer brede setlist is dit repertoire erg geschikt voor alle leeftijden. Het is wel merkbaar dat vooral ook de 60+ generatie zich helemaal kan vinden in de bekende songs van weleer waar deze setlist vol mee staat. Het gebeurt regelmatig dat iemand een traantje moet wegpinken bij gevoelige nummers vanwege het binnenkomen van goede herinneringen. Dit is prachtig want muziek is emotie!

Muziek

3 songs WOS radio live 17 m...

Stil in mij WOS RADIO 17 ma...

1999 Prince live Radio WOS ...

Reviews

Door op 05/03/2024

Contact met artiest verliep vlot, aardige man, goede afspraken.
Muziek is zeer goed en wat hij zelf zegt een soort Edwin Evers beleving. Via linkedin zag ik hem in een filmpje optreden waar ook die presentator van Veronica inside bij was. Dat was eigenlijk de reden dat ik voor deze artiest gekozen heb en daar ben ik achteraf erg blij mee.

Door op 13/01/2024

Goed contact van te voren gehad. Robert had een speciaal openingsnummer ingestudeerd voor ons. Alles was precies goed afgestemd van het geluid. Alleen maar lof hiervoor. Kippevel bij het Feyenoord lied.
Zeer aan te raden deze man.

Door op 22/12/2023

Super gaaf. Prachtig geluid, niet te hard maar vooral erg mooi. Leuk dat we mee mochten zingen. Het feest werd echt een knalfeest.

Contact

Soloartiest Robert oneman coverband zanger, Pop, Rock, Coverband soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soloartiest Robert oneman coverband zanger

Soloartiest Robert oneman coverband zanger is een solo-artiest uit Den Haag. Soloartiest Robert oneman coverband zanger maakt vooral muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. Soloartiest Robert oneman coverband zanger heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 87 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soloartiest Robert oneman coverband zanger klinkt als: Top 2000 hits, Queen, Danny Vera, Chic, Goldband, Sheeran, Bowie, Elvis, U2, Bowie, Golden Earring, Prince, Wild Cherry, stones, ZZtop, Coldplay, Goldband, Son Mieux, Spandau ballet, Dik Hout, De Dijk, Oasis, Rod Stewart, Tina Turner, Lady Gaga, . Het repertoire van Soloartiest Robert oneman coverband zanger bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Soloartiest Robert oneman coverband zanger krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 76 reviews.

Soloartiest Robert oneman coverband zanger hanteert een richtprijs van €350 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.