Soloartiest Robert oneman coverband zanger

  (64)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Ed Sheeran, Trammps, Nederpop, Queen, Danny Vera, Chic, Elvis, U2, Bowie, Golden Earring, Prince, Cohen, ZZTop, Herman Brood, Wild Cherry, stones, Bowie, funk, disco, rock,
  • 72 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Soloartiest Robert oneman coverband zanger

Check beschikbaarheid
Soloartiest Robert oneman coverband zanger, Pop, Rock, Coverband soloartist

Robert is een ervaren muzikant die elk feest omtovert in een dak eraf feest.
Zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en verder alle andere feesten waar live muziek gewenst is. Vanwege het feit dat Robert alleen speelt is er ook makkelijk en snel over te schakelen naar muziek die op dat moment het meest gewild is.
Muziekstijl kan het best beschreven worden als Pop, Rock, Disco, Dance, Rock & Roll top 100 en Nederpop. Eigenlijk is het een soort Edwin Evers band in minimale vorm qua bezetting maar niet qua geluid! Kortom van ACDC tot Doe Maar en Ed Sheeran tot Lady Gaga. Perfect geschikt voor jubilea, feesten en verjaardagen vanaf 40 tot 88. Is 1 artiest wat te weinig dan kan Roy op Piano en toetsen mee geboekt worden. Op die manier staat er een spetterend duo die echt een feest naar een hoger niveau kan tillen. Een boeking met mr Paul Pryor als bassist behoort ook tot de mogelijkheden. Paul is bassist van WetWetWet, Jason Donovan en Robbie Williams. Dit alleen bij ruim van te voren geboekte optredens vanwege de woonplaats Birmingham UK.

Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
Robert begeleidt zichzelf op gitaar in combinatie met zijn zelf ingespeelde tracks op een looper.
Een optreden met deze tracks klinkt zelfs beter nog dan een complete band en het voordeel is dat ieder geluidsvolume mogelijk is. Omdat hij de drums, bas en toetsen zelf heeft ingespeeld is er geen tweede artiest die hetzelfde klinkt. Er staat dus niet een artiest op te treden die begeleid wordt door een keyboard en laptop maar er staat een echte one man band. De zang wordt tijdens het optreden voorzien van tweede stemmen die door Robert zelf ingezongen zijn.

Het repertoire bestaat uit de aller grootste moderne en oudere evergreens uit de top 2000. Engelse Duitse en Nederlandse hits passeren de revue en zelfs ook nog wel een enkel Spaans nummer. Iedereen kan meezingen en het klinkt vreselijk goed dus waarom zou u dan een complete band boeken die veel ruimte in beslag neemt, minder strak klinkt en bovendien duurder is? Het dak gaat er gegarandeerd vanaf.
Heeft u een Tina Turner, Lady Gaga of Geke (Zoutelande) in de familie? Die mogen gerust een duet meezingen! Kijk voor een complete setlist op http://soloartiest.nl

De geluidsinstallatie is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel mooi. De meest gehoorde reactie uit het publiek is dat het toch wel heel bijzonder is dat je slechts 1 persoon nodig hebt om een complete band neer te zetten. Een ander groot voordeel is ook de tijd die nodig is om op te stellen. Dat is in een 10 tal minuten gedaan en een soundcheck? Niet nodig natuurlijk, vooral bij huwelijksfeesten kan dat storend zijn.

Nieuw is de speciale show met songs van overleden artiesten, denk daarbij aan Bowie, Herman Brood, Prince, George Michael, Michael Jackson, leonard Cohen, ACDC, Chuck Berry enzovoort. Dit is erg geschikt voor kleine theaters. Met behulp van een beamershow wordt dan een reis door de tijd belevenis neergezet en wordt van jong naar oud alle invloedrijke muziek gespeeld van overleden artiesten.

Prijs afhankelijk van bezetting en benodigde installatie. Voor een gemiddeld feest van plusminus 50 personen voldoet de kleine installatie en wordt een minimaal bedrag gehanteerd.

Muziek

3 songs WOS radio live 17 m...

Stil in mij WOS RADIO 17 ma...

1999 Prince live Radio WOS ...

Reviews

Door op 31/05/2023

Optreden in de Stamboom in Den Haag was werkelijk fantastisch. Leuke combi met de Broodje Bal man en leuk thema over overleden artiesten. Uniek in zijn soort.

Door op 17/04/2023

Wat een fantastische stem heeft Robert. De tribute aan David Bowie, en andere overleden artiesten, in mijn cafe was geweldig.
De gasten hebben genoten van de vele nummers die werden uitgevoerd.

Door de tribute zat de stemming en de sfeer goed in de zaak.
Zo hebben de gasten goed kunnen genieten van Goed Bier en Goede Muziek in De Eend.

De afspraken en het contact vooraf met Robert was zeer prettig en duidelijk. De gemaakte afspraken werden helemaal uitgevoerd.

Door op 20/03/2023

Het contact met Robert was erg goed. Spraakzaam en uitgebreide antwoorden op mijn vragen. Dat klinkt vreemd, maar Robert was te gast in mijn radioprogramma 'Stage' bij WOS media in 's-Gravenzande. Dan heb je het natuurlijk over hele andere optredens. In dit geval 2 x 10 min. + dus een interview. Het miniconcert was ook geweldig. Veel reacties gehad van luisteraars, dus Robert uitnodigen voor een concert in je tuin, woonkamer, festival of je radioprogramma, hij is van alle markten thuis als éénmansband. Doen! Je krijgt er geen spijt van!

Contact

Soloartiest Robert oneman coverband zanger, Pop, Rock, Coverband soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soloartiest Robert oneman coverband zanger

Soloartiest Robert oneman coverband zanger is een solo-artiest uit Den Haag. Soloartiest Robert oneman coverband zanger maakt vooral muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. Soloartiest Robert oneman coverband zanger heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 72 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soloartiest Robert oneman coverband zanger klinkt als: Ed Sheeran, Trammps, Nederpop, Queen, Danny Vera, Chic, Elvis, U2, Bowie, Golden Earring, Prince, Cohen, ZZTop, Herman Brood, Wild Cherry, stones, Bowie, funk, disco, rock, . Het repertoire van Soloartiest Robert oneman coverband zanger bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Soloartiest Robert oneman coverband zanger krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 64 reviews.

Soloartiest Robert oneman coverband zanger hanteert een richtprijs van €350 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.