Dos Gardenias

  (4)
  • Band   /   Arnhem
  • #Jazz #Wereldmuziek #Latin
  • Klinkt als Omara Portuondo, Gloria Estefan, Lila Downs, Gipsy Kings
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Dos Gardenias

Check beschikbaarheid
Dos Gardenias, Jazz, Wereldmuziek, Latin band

Bestaande uit broer en zus Salvatore en Silvana Sichi, de twee lead-musici van Bandera Latina, is dit duo een absolute top-act op het gebied van wereldmuziek. Een leven lang maken zij samen muziek en dat is terug te horen in hun ongelooflijke samenspel- en zang! Met veel humor, passie en een enorm repertoire weet dit duo op elk feest de juiste snaar te raken!

Optredens worden, in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

* De genoemde tarieven zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. *

** De genoemde tarieven zijn uitsluitend voor feesten in de privé sfeer ( bruiloften, verjaardagen e.d.). Voor optredens Bij Horeca, bedrijfsfeesten, theaters etc; tarieven op aanvraag. **

*** Bij annulering van de kant van de boekende partij door force majeure (bijvoorbeeld Covid maatregelen) worden er geen kosten in rekening gebracht en komen gemaakte overeenkomsten te vervallen. ***

Muziek

Dos Gardenias

A Mi Manera

Amor de Mis amores

Foto's

Reviews

Door op 01/05/2023

Geweldige muzikanten en heel erg leuke mensen. Onze gasten hebben genoten, niet alleen van hun muziek maar zeker ook van de interactie van Silvana en Salvatore onderling en met het publiek. De communicatie verliep soepel en alle gemaakte afspraken zijn zeer netjes nageleefd. Achteraf hebben wij spijt dat wij hun grotere formatie, Bandera Latina, niet hebben geboekt voor de avond (Dos Gardenias speelde op onze receptie)...maar dat gaan we een volgende keer zeker wel doen!

Door op 29/04/2019

Saw them when I was visiting the Netherlands last year. Incredible guitarist and really good presentation. You can see they are very experienced en relaxed on stage. Trying to get them to come play in the States... Hopefully soon!

Door op 29/04/2019

Fantastic duo. Extremely talented musicians and great people. Love from Cali, Colombia

Contact

Dos Gardenias, Jazz, Wereldmuziek, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dos Gardenias

Dos Gardenias is een band uit Arnhem. Dos Gardenias speelt muziek in de genres Jazz, Wereldmuziek & Latin. Dos Gardenias heeft sinds de inschrijving op 26/06/2018 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dos Gardenias klinkt als: Omara Portuondo, Gloria Estefan, Lila Downs, Gipsy Kings. Het repertoire van Dos Gardenias bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dos Gardenias krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Dos Gardenias hanteert een richtprijs van €450 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.