RSON

  (2)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Rock 'n Roll #Nederpop #Coverband
  • Klinkt als Red Hot Chilly Peppers, Anouk, Nirvana, Rage against the machine, U2, Billy Idol, Tom Petty, Bryan Adams, Skunk Anansie, Beatles, Michael Jackson, Pink, Golden Earring, de Dijk, AC/DC, Foo Fighters
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €2400

Stuur een persoonlijk bericht naar RSON

Check beschikbaarheid
RSON, Rock 'n Roll, Nederpop, Coverband band

Onvervalste Rockenergie, vette rockriffs en gave meezingnummers, we hebben ze allemaal.

RSON is een krachtige coverband die bestaat uit Bart (zanger) Sonja (zangeres) Eric (gitaar) Maarten (toetsen) Jimmy (drums), Hans (bas)

Het repertoire bestaat uit een mix van bekende en verrassende pop+rock covers uit de jaren 70, 80 en 90 die moeiteloos afgewisseld worden met hits van nu. Rson spelen Skunk Anansie tot aan Anouk en Guns ‘n’ Roses… en alles wat daar tussen zit. Dit in combinatie met een enthousiaste en energieke podium uitstraling maakt RSON tot een uiterst geschikte band voor elke gelegenheid. Of het nou een zaterdagavond in de kroeg is, een festival, kermis, bruiloft, bedrijfsfeest of de 80ste verjaardag van je super hippe oma. Het belangrijkste voor ons is het plezier in het muziek maken, in het optreden en het samen op pad zijn..

Voor de meeste optredens hebben wij eigen geluidsapparatuur ter beschikking en een basis lichtinstallatie. Grotere locaties zijn verder ook geen probleem; we hebben voldoende contacten in ons netwerk om elk podium van de nodige techniek te voorzien.

Muziek

Remedy

Ik kan het niet alleen

You Ougtha know

Reviews

Door op 20/09/2022

RSON geboekt voor onze bruiloft. ca 130 man.
Erg goede band welke technisch/muzikaal goed in elkaar zit. Goede setlist met leuke bekende nummers in zowel Engels als Nederlands.

Band begon tijdig met opbouwen hadden alle apparatuur (backline + geluidsman + verlichting) zelf geregeld. We werden hier dus compleet in ontzorgd. het enige wat wij hadden geregeld was een podium + backdrop. Tijdens de pauzes werd er muziek aangezet en kon men gebruik maken van de microfoon voor evt. stukjes.

Tijdens het optreden zorgde RSON dat er echt een feest ontstond waarbij flink gedanst kon worden. veel positieve reacties gehad van gasten over de band.

Kortom deze band moet je boeken als je een feestje wil en niet als je rustig wil borrelen :)

Wij zouden RSON aanbevelen bij andere feesten en partijen en indien de situatie zich voortdoet de band opnieuw boeken.

Groetjes!

Nanxia en Arjan!

Door op 25/10/2021

RSON heeft opgetreden op ons bruiloftsfeest. Het optreden was een groot succes, ook het contact vooraf met de band was prettig.

Contact

RSON, Rock 'n Roll, Nederpop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over RSON

RSON is een band uit Amsterdam. RSON speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Nederpop & Coverband. RSON heeft sinds de inschrijving op 20/09/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van RSON klinkt als: Red Hot Chilly Peppers, Anouk, Nirvana, Rage against the machine, U2, Billy Idol, Tom Petty, Bryan Adams, Skunk Anansie, Beatles, Michael Jackson, Pink, Golden Earring, de Dijk, AC/DC, Foo Fighters . Het repertoire van RSON bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: RSON krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

RSON hanteert een richtprijs van €600 - €2400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.