Roy Oostweegel

  (6)
  • Soloartiest   /   Lelystad
  • #Pop #Disco #Rock
  • Klinkt als klinkt als...tja.. als Roy
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Roy Oostweegel

Check beschikbaarheid
Roy Oostweegel, Pop, Disco, Rock soloartist

Muziek en Roy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kinds af aan zit zingen in het bloed en na een schoolband en diverse projecten ben ik de band MOO! begonnen in 2012. Na vier leuke jaren was het tijd om voor mezelf te beginnen. Met een uniek concept! Een uniek concept, want vanaf nu kunt u uw eigen feestje samenstellen met muziek die u leuk vindt. Dat betekent vanaf het eerste nummer gegarandeerd een succes!

Regelmatig heb ik artiesten zien optreden maar wat ik altijd merk is dat artiesten graag nummers doen die zij leuk vinden. Maar wat nu als we het eens omdraaien? In mijn beleving dient het juist te moeten zijn: “Wie betaalt, bepaalt”.

Daarom kunt u bij mij kiezen welke liedjes ik voor u ga zingen. Dat doen we niet op de avond zelf, maar ik kom graag van tevoren bij u langs om het door te spreken. Samen stellen we een lijst vast van 20 nummers. Dan kies ik er zelf nog 3 uit die ik zou vinden passen in het thema en ik ontvang graag dat ene speciale nummer van u. Mocht dit nummer bijvoorbeeld op basis van een dames stem zijn, dan zal ik het “ombouwen” maar wel met het idee zo dicht mogelijk het origineel te benaderen.

Kortom, voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid!

Muziek

Artifest 2015

Verjaardag Jolanda

Verjaardag

Reviews

Door op 11/09/2017

Keurig op tijd, goed ingespeeld op de situatie en met name ook het betrekken van de gasten maakte deze avond zeer geslaagd. Roy begon met wat rustige muziek en voerde langzaam het tempo iets op waardoor er aan het einde mensen gezellig aan het dansen waren. Plannen voor vervolg zijn in de maak

Door op 17/07/2017

Was weer een feest met Roy. Ondanks dat er nog weinig gasten op de camping waren, zat de sfeer er super goed in en werd er volop gedanst en gezongen. Mensen die aanwezig waren hebben genoten en willen hem graag weer terugzien.

Door op 02/07/2017

Artiest was keurig op tijd en samenwerking met de ingehuurde DJ verliep perfect. Roy wist de aanwezige meteen mee te nemen met de muziek. Het fijne was dat we vooraf een set hadden samengesteld met onze favoriete muziek en Roy heeft dat perfect opgepakt. Volgende feestje staat hij zeker weer op ons lijstje!

Contact

Roy Oostweegel, Pop, Disco, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roy Oostweegel

Roy Oostweegel is een solo-artiest uit Lelystad. Roy Oostweegel maakt vooral muziek in de genres Pop, Disco & Rock. Roy Oostweegel heeft sinds de inschrijving op 09/01/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roy Oostweegel klinkt als: klinkt als...tja.. als Roy . Het repertoire van Roy Oostweegel bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Roy Oostweegel krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Roy Oostweegel hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.