Riptide Soundsystem

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Techno #Nu-Disco
  • Klinkt als Hot Since 82, Tube & Berger, Solomun, ARTBAT, Adana Twins, Moonwalk, Space Motion, Stereo Express, Yotto, Denis Horvat, Andhim en nog vele andere invloeden!

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Riptide Soundsystem

Check beschikbaarheid
Riptide Soundsystem, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

Al sinds het begin van hun studententijd in Groningen zijn ze goede vrienden en al bijna net zo lang een zeer dynamisch DJ-duo: Riptide Soundsystem! Floris en Lammert uit Amsterdam zijn naast graag geziene gasten achter de draaitafels ook de trotse eigenaars van Springtij Events B.V. en daarmee organisatoren van de meest gezellige bootfeestjes in Nederland en misschien wel de hele wereld! We kunnen urenlang uitweiden over de manier waarop deze mannen in sync zijn met elkaar, de tunes en welke crowd dan ook, maar liever laten we de muziek voor zich spreken!

Muziek

Colonize (Original Mix)

Live At Springtij On Shore ...

A Winter Whirlwind (Talent ...

Reviews

Boek Riptide Soundsystem en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Riptide Soundsystem, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lammert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Riptide Soundsystem

Riptide Soundsystem is een DJ uit Amsterdam. Riptide Soundsystem draait muziek in de stijlen Deep house, Techno & Nu-Disco. Riptide Soundsystem heeft sinds de inschrijving op 07/04/2021 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Riptide Soundsystem klinkt als: Hot Since 82, Tube & Berger, Solomun, ARTBAT, Adana Twins, Moonwalk, Space Motion, Stereo Express, Yotto, Denis Horvat, Andhim en nog vele andere invloeden!. Het repertoire van Riptide Soundsystem bestaat uit covers en eigen werk.

Riptide Soundsystem hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.