RELOAD

  (8)
  • Band   /   Tilburg
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Greatest Rocksongs of the Century! Onder meer: Bryan Adams, Anouk, P!nk, The Knack, Fleetwood Mac, Golden Earring, Kings of Leon, Gary Moore en vele anderen!
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar RELOAD

Check beschikbaarheid
RELOAD, Pop, Rock, Coverband band

Reload is een 5-koppige pop/rock coverband uit Tilburg. Met veel enthousiasme spelen zij een gevarieerd aanbod van strakke rockcovers, bekende meezingers en andere toegankelijke songs. Het repertoire loopt uiteen van Blondie tot Anouk en van Fleetwood Mac tot Kings of Leon. Ook laten ze horen hoe het is als nummers een eigen "Reload-sausje" krijgen... Het publiek zal na een optreden van Reload weer totaal opgeladen zijn!

Ingrid van Zon-van de Pas - Lead Vocals

Raymond van Veldhoven - Rhythm guitar

Bjorn Geerts - Lead guitar

Arie van Rijsewijk - Drums

Nick Gielen- Bass

Muziek

Robert Palmer - Bad case of...

Anouk - Jerusalem (Reload C...

Sass Jordan - Make you a be...

Foto's

Reviews

Door op 09/07/2018

Ontzettend enthousiaste bandleden. Goed contact mee gehad zowel voor, tijdens als na de show. Speelden heel goed en veel herkenbare nummers, helaas niet altijd even dansbaar.
Zeker een aanrader!

Door op 28/05/2018

Reload heeft ons besloten schuurfeest in Biddinghuizen naar een hoger niveau getild! De band speelde erg goed en zorgde voor veel sfeer!
Communicatie liep perfect wat mij betreft, zeker een aanrader!

Door op 20/04/2018

Het optreden en contact met de band Reload was in een woord geweldig. ontzettend fijne en zeer goede muziekkanten ook de afspraken die ik van te voren had gemaakt waren duidelijk en zeker van onze kant tot grote tevredenheid. ik kreeg zeer veel goede en positieve reacties over de band van de mensen die aanwezig waren. Reload is zeker een band die ik graag nog eens bij onze voetbalclub wil uitnodigen.

Contact

RELOAD, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - bjorn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over RELOAD

RELOAD is een band uit Tilburg. RELOAD speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. RELOAD heeft sinds de inschrijving op 21/02/2016 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van RELOAD klinkt als: Greatest Rocksongs of the Century! Onder meer: Bryan Adams, Anouk, P!nk, The Knack, Fleetwood Mac, Golden Earring, Kings of Leon, Gary Moore en vele anderen!. Het repertoire van RELOAD bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: RELOAD krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

RELOAD hanteert een richtprijs van €450 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.