Raoul & the Wisemen

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Indie Rock #Romantiek
  • Klinkt als Keane, Coldplay, Two Door Cinema Club, Travis
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €0 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Raoul & the Wisemen

Check beschikbaarheid
Raoul & the Wisemen, Pop, Indie Rock, Romantiek band

Raoul & the Wisemen is de band van zanger en songwriter Raoul Wijsma. Hij staat voor een nieuw soort romantiek. Door social media, scheldtirades online, drukte, en onbegrip lukt het niet altijd om tot elkaar te komen. Daarom wil R&thWM samen met hun publiek iets delen. Een verhaal, podium, vriendschap, een container, of een stadion! Samen met producers Jack van de Ven en Huub Reijnders (o.a. Rachel Kramer, Bløf, Racoon) nam Raoul een viertal popnummers op waarbij melodie, tekst en emotie een grote rol spelen. De songs hebben een warme sound vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en First Aid Kit.

Na de release van hun eerste single ‘Conversation’ (zomer 2019) speelden Raoul en zijn band op verschillende festivals in Nederland én in Slovenië. Op NPO Radio 5 was ‘Conversation’ live te horen in ‘Club de Max’ en airplay op die zender volgde, net zoals online op Spotify en andere streamingsdiensten. Hun 2e single ‘Dream’ en 1e EP ‘Come Together’ worden eind maart 2020 verwacht.

Muziek

Dream

Conversation

I Know You

Reviews

Door op 29/03/2021

Raoul & the Wisemen gaven een prachtig optreden als duo, dat we hebben gelivestreamd. Ze speelden originele zelfgeschreven liedjes en waren ontzettend fijn om mee samen te werken!

Contact

Raoul & the Wisemen, Pop, Indie Rock, Romantiek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Raoul & the Wisemen

Raoul & the Wisemen is een band uit Amsterdam . Raoul & the Wisemen speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Romantiek. Raoul & the Wisemen heeft sinds de inschrijving op 24/03/2020 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Raoul & the Wisemen klinkt als: Keane, Coldplay, Two Door Cinema Club, Travis. Het repertoire van Raoul & the Wisemen bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Raoul & the Wisemen krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Raoul & the Wisemen hanteert een richtprijs van €0 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.