Pick'n'Shovel rootsband

  (1)

Indicatie €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Pick'n'Shovel rootsband

Check beschikbaarheid
Pick'n'Shovel rootsband, Rock 'n Roll, Akoestisch, Bluegrass band

Hoewel ze uit het Noorden van Nederland komen klinkt Pick ’n’ Shovel als een band uit het zuiden van de Verenigde Staten. Het zal komen omdat het daar net zo vlak en nat is als in de Mississippi delta. In iedere noot die deze jongens spelen zoeken ze de energie van worksongs, bluegrass en traditionals. Banjo, mandoline, slide- en resonator gitaren, gitaar, gelaagde zang, contrabas en drums vormen de bezetting.

Muziek

Paradise City

Runaway Train

Freight Train

Reviews

Door op 31/10/2017

Nadat schriftelijk de overeenkomst was gesloten, ook nog even telefonisch contact gehad met de band om even door te nemen wat er van elkaar zou worden verwacht. De contacten liepen goed en wat er was afgesproken werd ook nagekomen. De band was ruim op tijd aanwezig. Zij hadden plezier in hun optreden en straalden dit ook uit. Pick'n'Shovel maakte mijn feest helemaal compleet. Zij weten de zaal goed te amuseren met hun muzikale optreden. Grote pluim voor deze jongens.

Contact

Pick'n'Shovel rootsband, Rock 'n Roll, Akoestisch, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Harold

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pick'n'Shovel rootsband

Pick'n'Shovel rootsband is een band uit Assen. Pick'n'Shovel rootsband speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Akoestisch & Bluegrass. Pick'n'Shovel rootsband heeft sinds de inschrijving op 03/06/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pick'n'Shovel rootsband klinkt als: bluegrass boogieman. Het repertoire van Pick'n'Shovel rootsband bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Pick'n'Shovel rootsband krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Pick'n'Shovel rootsband hanteert een richtprijs van €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.