Paul P. Marijn

  (18)
  • Soloartiest   /   Oss
  • #Pop #Rock #Singer-songwriter
  • Klinkt als Akoestische covers. Van Springsteen tot Sheeran, van Creedence tot Coldplay, van Mayer tot Meeuwis, van Beatles tot BlØf, van alles wat dus!
  • 50 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Paul P. Marijn

Check beschikbaarheid
Paul P. Marijn, Pop, Rock, Singer-songwriter soloartist

Paul is een allround coverartiest met een breed repertoire. Hij begeleid zichzelf met gitaar en mondharmonica en desgewenst ook aan de piano. Paul is een professionele muzikant met jarenlange ervaring in diverse bands en projecten.

De ideale coveract voor op een feest, receptie, vrijgezellendag, huwelijksvoltrekking of gewoon in een kroeg of op een festival!

Hieronder enkele fragmenten van songs die Paul vaak speelt om een indruk te geven hoe dat klinkt. Repertoire is echter altijd in overleg en Paul studeert ook graag nieuw repertoire voor u in!

Paul is tevens ook te boeken met eigen werk. Zowel Solo (Paul Verschuur) Als met een duo of hele band (In My Tree)

Muziek

Klassiekers

Easy Listening

Uptempo

Reviews

Door op 21/11/2019

Prima relaxte muziek. Sympathieke persoon. Alles wordt ruim op tijd opgesteld. Een sfeervolle avond!

Door op 01/09/2019

Paul had een geweldige muziek tijdens onze bruiloft. Hij had een van nummers iets aangepast zoals we verzocht hadden. Hij maakt prachtige muziek en we vonden contact met hem erg fijn. Bedankt Paul!

Door op 25/06/2019

Wij hebben Paul al verschillende keren geboekt bij verschillende aangelegenheden bij ons in de zaak. Zijn stem en repertoire maakte de ambiance compleet tijdens uitlopende avonden en middagen. Verder verloopt de samenwerking altijd erg soepel en zijn wij super tevreden met Paul!

Optredens van Paul P. Marijn

Contact

Paul P. Marijn, Pop, Rock, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paul P. Marijn

Paul P. Marijn is een solo-artiest uit Oss. Paul P. Marijn maakt vooral muziek in de genres Pop, Rock & Singer-songwriter. Paul P. Marijn heeft sinds de inschrijving op 17/09/2017 in totaal 50 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paul P. Marijn klinkt als: Akoestische covers. Van Springsteen tot Sheeran, van Creedence tot Coldplay, van Mayer tot Meeuwis, van Beatles tot BlØf, van alles wat dus!. Het repertoire van Paul P. Marijn bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Paul P. Marijn krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 18 reviews.

Paul P. Marijn hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.