Outside Revelation

  (1)
  • Band   /   Breda
  • #Hard Rock #Alternatief
  • Klinkt als Audioslave, Soundgarden, Guns roses, Led Zeppelin
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Outside Revelation

Check beschikbaarheid
Outside Revelation, Hard Rock, Alternatief band

Outside Revelation is een Nederlands/Belgische alternatieve rockband. Ze staan bekend om hun energieke live optredens en pakkende songs.

Geïnspireerd door de alternatieve rock uit de jaren zeventig, negentig en begin zero's, maakt de band eigen nummers die je grijpen, vasthouden en energie geven. Denk aan een mix tussen Audioslave, Rival Sons en Alice in Chains. Door deze invloeden krijg je het geluid waarnaar ze streven: een zware beukende ritmesectie, subtiele gitaren die vaak barsten in zware riffs en stijgende zangpartijen.

De band verpakte onlangs hun eerste EP met de bekroonde Nederlandse producer Guido Aalbers (Muse, QOTSA, Coldplay, Live). Kers op de taart werd in New York geleverd door gigant Andy VanDette (Rush, Shinedown, David Bowie) te beheersen. De EP is beschikbaar om te streamen en te kopen bij http://outsiderevelation.bandcamp.com

Muziek

Got My I On You

One Way Mirror

Taste

Reviews

Door op 26/11/2019

Communicatie was was ietwat omslachtig omdat er meerdere mensen vanuit meerdere functies en kanalen namens de band communiceerden.

Zonder hier publiek op details in te gaan wel een belangrijke opmerking.
Wij als organisatoren hebben ons te houden aan een contract en bepaalde vooraf afgesproken voorzieningen te leveren. Dit respect hoort echter twee kanten uit te werken. De huisregels gelden niet alleen voor publiek maar ook voor bandleden. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat wanneer je buiten Nederland speelt de lokale wetgeving van toepassing is.

Het optreden zelf was technisch zeer goed.
Opmerkingen vanuit het publiek gingen vooral om het dusdanige volume wat het benaderen van het podium ongemakkelijk of zelfs pijnlijk maakte. Dermate dat het publiek achter in de zaal of zelfs buiten de zaal is gaan staan. En dit zelfs zonder versterking van onze eigen PA. Er is tijdens en na de soundcheck al besproken met de band of het volume niet wat omlaag kon, dit is onvoldoende ter harte genomen.

Het ontbrak aan interactie met het publiek. Natuurlijk hielp het de interactie niet dat het zo luid was. Maar de band heeft ook geen moment te tijd genomen om zich te laten introduceren, of zichzelf te introduceren.
Citaat vanuit publiek, "Zijn ze nou al begonnen of is dit nog hun soundcheck?".

Zeer goed gespeeld, goed gezongen, klank, techniek, dat was allemaal dik in orde. Echter is een optreden meer dan dat, en daar is nog wat te verbeteren.

Contact

Outside Revelation, Hard Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Davy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Outside Revelation

Outside Revelation is een band uit Breda. Outside Revelation speelt muziek in de genres Hard Rock & Alternatief. Outside Revelation heeft sinds de inschrijving op 18/04/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Outside Revelation klinkt als: Audioslave, Soundgarden, Guns roses, Led Zeppelin. Het repertoire van Outside Revelation bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Outside Revelation krijgt 2.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Outside Revelation hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.