One Revolution & Friends

Indicatie €650 - €1050

Stuur een persoonlijk bericht naar One Revolution & Friends

Check beschikbaarheid
One Revolution & Friends, Easy Listening, Reggae, Wereldmuziek band

One Revolution & Friends is een akoestisch optreden dat vooral geschikt is voor beach clubs, hotels, kleinere podia en cafes. Aboubacar (geboortegrond Guinee Conakry) brengt gevoelige en ietwat tropische liedjes, begeleid door keys, gitaar en percussie. Lekker om van te genieten..... Uitermate geschikt voor een loungy-achtige atmosfeer. Lekker laid back, zo moet je het zien. Past perfect bij de beach vibes dus. One Revolution & Friends speelde o.m. op Belcrum Beach, Club Zand Castricum, Zanzibar, CNV Noordkade.

Naast Aboubacar & Friends is Aboubacar ook de frontman van One Revolution Band en met deze band speelt hij op Rastaplas on the move, Colours of Brussels, Afrikafestival Nurnberg, Factory Festival, Randrock Festival, Bogdike Festival, CNV Uitmarkt Emmen, Terrassenfestival Almere, Wereldfestival Diemen, Festival Kerkrade, Remind the Gap en vele andere grote festivals in NL, Belgie, Duitsland en the U.K.

Zowel in Guinee, Guinee-Bissau als Senegal stond Aboubacar op de podia met onder meer Dounia Percussion. Aboubacar bracht in 2017 het album Calm down uit. In de jaren erna volgden nog een single (Happy) en een EP. Aboubacar werkt nu aan zijn tweede album. In de loop van 2020 komen ook Positive vibrations & Smile uit op single.

Aboubacar, een rasechte rasta, groeide op in Guinee in de hoofdstad Conakry. Op zijn elfde maakte hij kennis met de djembe en bekwaamde zich in de Afrikaanse percussie via Austin Pakata, een toen al bekend percussionist in Guinee en inmiddels woonachtig in Frankrijk. De rasta Aboubacar verliet op jonge leeftijd zijn vaderland om zijn geluk te beproeven in Senegal. Toen hij jaren later in Belgie belanddde en vervolgens naar Nederland kwam kreeg hij de kans om als reggaezanger het publiek op de Europese de podia te entertainen.

Muziek

Smile

Love is forever

One Revolution Movement

Reviews

Boek One Revolution & Friends en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

One Revolution & Friends, Easy Listening, Reggae, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - ina

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over One Revolution & Friends

One Revolution & Friends is een band uit Bergen op zoom . One Revolution & Friends speelt muziek in de genres Easy Listening, Reggae & Wereldmuziek. One Revolution & Friends heeft sinds de inschrijving op 06/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van One Revolution & Friends klinkt als: Bob Marley, Third World, UB40, Chronixx, Morgan Heritage, Culture, Beenie man. Het repertoire van One Revolution & Friends bestaat uit alleen eigen werk.

One Revolution & Friends hanteert een richtprijs van €650 - €1050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.