MT Bottles

  • Band   /   Breda
  • #Rock #Entertainment #Pop
  • Klinkt als Robbie Williams, Guus Meeuwis, Queen, Five, Bon Jovi, Golden Earring, Don Henley, Bruno Mars, Genesis, Kensington, Bryan Adams, Lionel Richie, De Dijk, Kim Wilde, Metallica, Kiss, Deep Purple, André Hazes, Rob de Nijs, Marco Borsato, AC/DC

Indicatie €1395 - €1995

Stuur een persoonlijk bericht naar MT Bottles

Check beschikbaarheid
MT Bottles, Rock, Entertainment, Pop band

Uit je dak gaan: dat is het motto van de zes leden van MT Bottles! Al sinds 1993 bestormt de poprock coverband de zalen, podia en tenten in de regio van hometown Dorst (bij Breda, maar what’s in a name?) en ver daarbuiten. Na een 5 jaar durende sabbatical keert de groep in dezelfde bezetting in 2015 terug op de planken, maar dan gaat het roer om: de met passie gebrachte (pop)rocksongs welke van kop tot staart werden gespeeld, maken plaats voor medley’s, snelle overgangen, veel meezing- en springmomenten en hier en daar een vleugje mashup on the side. Tijd voor het nieuwe MT Bottles! Terwijl in de winterperiode wordt deelgenomen aan Top 100 evenementen en de band een eigen winter-kroegentour organiseert om de heupen soepel te houden, zijn de pijlen gericht op het buitenspeelseizoen waar het publiek zal kennismaken met de compleet vernieuwde setlist die bol staat van herkenning. MT Bottles, de poprock partyband bij uitstek!

Muziek

MT Bottles promo 2017-2018

MT Bottles promo 2015-2016

MT Bottles promo 2017-2018

Reviews

Boek MT Bottles en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

MT Bottles, Rock, Entertainment, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jos

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MT Bottles

MT Bottles is een band uit Breda. MT Bottles speelt muziek in de genres Rock, Entertainment & Pop. MT Bottles heeft sinds de inschrijving op 29/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MT Bottles klinkt als: Robbie Williams, Guus Meeuwis, Queen, Five, Bon Jovi, Golden Earring, Don Henley, Bruno Mars, Genesis, Kensington, Bryan Adams, Lionel Richie, De Dijk, Kim Wilde, Metallica, Kiss, Deep Purple, André Hazes, Rob de Nijs, Marco Borsato, AC/DC. Het repertoire van MT Bottles bestaat uit alleen covers.

MT Bottles hanteert een richtprijs van €1395 - €1995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.