Martin Hendriks

  • Soloartiest   /   Arnhem
  • #Singer-songwriter #Nederpop #Pop
  • Klinkt als Jan Smit, John Denver, Frank van etten, Tino martin, Hollandse muziek, Singer-song-writer muziek, Popmuziek, Golden oldies, Martin Hendriks

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Martin Hendriks

Check beschikbaarheid
Martin Hendriks, Singer-songwriter, Nederpop, Pop soloartist

Mijn naam is Martin Hendriks en kom uit Arnhem. Van kinds af aan ben ik bezig met muziek. Altijd aan het zingen en muziek maken. Ik speel piano, gitaar en schrijf eigen songs.

In 2011 deed ik mee aan: "Songtalents of the Tapperij" een zangwedstrijd in Arnhem. Ik leerde Tonny Magendans kennen die in de jury zat.

In 2012 heb ik mijn eerste single: "Living on Mars" en "My brother in uniform" opgenomen in Studio Small bij Tonny Magendans.

In 2016 ging ik weer de studio in van Tonny Magendans en er volgde mijn tweede single: "Moving Today" en "Ik kan geen nacht meer zonder jou".

Naast mijn eigen repertoire zing ik covers van andere artiesten. Nederlandstalige meezingers, Golden Oldies, Popmuziek en nog veel meer. Kortom een breed repertoire aan muziek.

Ik zing op feesten, partijen en andere gelegenheden. Mijn lievelingsartiesten zijn o.a.: Celine Dion, Phil Collins, Ilse de Lange, Marco Borsato, Jan Smit. Mijn allergrootste inspiratiebron voor de muziek is de zanger: John Denver.

Ik vind het ontzettend leuk om op te treden. Tot snel bij een van mijn optredens!

Met vriendelijke groet,

Martin Hendriks

Muziek

My Brother in uniform

Ik kan geen nacht meer zond...

Moving Today

Reviews

Boek Martin Hendriks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Martin Hendriks, Singer-songwriter, Nederpop, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martin Hendriks

Martin Hendriks is een solo-artiest uit Arnhem. Martin Hendriks maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Nederpop & Pop. Martin Hendriks heeft sinds de inschrijving op 26/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martin Hendriks klinkt als: Jan Smit, John Denver, Frank van etten, Tino martin, Hollandse muziek, Singer-song-writer muziek, Popmuziek, Golden oldies, Martin Hendriks. Het repertoire van Martin Hendriks bestaat uit covers en eigen werk.

Martin Hendriks hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.