Marc Dimera

  • DJ   /   Rotterdam
  • #House #Dance #Pop
  • Klinkt als Ronnie Flex, Paul Elstak, Hardwell, LNY TNZ. (Stijlen alles van jaren 80 tot aan nu, van zachte tot hardere genres)

Indicatie €199 - €399

Stuur een persoonlijk bericht naar Marc Dimera

Check beschikbaarheid
Marc Dimera, House, Dance, Pop dj

Hi! Ik ben Marc Dimera. Ik draai als DJ alles tussen freestyle (harde EDM/ hardstyle) en Nederlandstalige meezinger, maar ook overige echte partyknallers zijn mij niet te gek (in de genres skihut, moombahton, trap, reggaeton, top40, noem het maar op!) Ik hou ervan vrij te draaien, het ieder naar de zin te maken en me eigen stijl te hanteren! Party chaos gegarandeerd, voeten van de vloer dus en handen in de lucht! Boek me nu voor een succesvolle feestelijke avond! P.s. Voor een snelle boeking en contact, contact me op mijn whatsapp: 0648902851. Muzikale groet, Marc.

Muziek

Marc Dimera feat. Amvis - H...

Marc Dimera - F#ckin' Jump

Marc Dimera - Make It Bun D...

Reviews

Boek Marc Dimera en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marc Dimera, House, Dance, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marc Dimera

Marc Dimera is een DJ uit Rotterdam. Marc Dimera draait muziek in de stijlen House, Dance & Pop. Marc Dimera heeft sinds de inschrijving op 26/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marc Dimera klinkt als: Ronnie Flex, Paul Elstak, Hardwell, LNY TNZ. (Stijlen alles van jaren 80 tot aan nu, van zachte tot hardere genres). Het repertoire van Marc Dimera bestaat uit covers en eigen werk.

Marc Dimera hanteert een richtprijs van €199 - €399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.