LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

  (16)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Techno #Nu-Disco
  • Klinkt als Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Biesmans, Peggy Gou, Carl Cox, Olivier Weiter, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Tjade, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

Check beschikbaarheid
LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

LLout uit Amsterdam is een aanstekelijk enthousiaste DJ die je dag en nacht dansende houdt op jouw lievelingsgenre. Of dit nou groovy Deep House, rammende Techno, snerpende Tech-House, catchy Disco, gezellige Indie Dance of nostalgische House is. Hij flanst genres moeiteloos aan elkaar en neemt je in z'n sets mee in een gepolijste flipperkast van muzikale herkenning en verrassingen. Hij is co-founder en resident van het succesvolle Springtij, een reeks legendarische bootfeesten in Amsterdam, 50% van het dynamische duo Riptide Soundsystem, winnaar van de Gigstarter DJ of the year contest in 2020 en heeft al menig dansvloer in binnen- en buitenland op z'n kop gezet. LLout voelt als geen ander de stemming van het publiek aan. Hij heeft de juiste soundtrack voor elke vibe op elk moment en bouwt verder aan waar de crowd goed op gaat, geholpen door zijn onuitputtelijke muziekbibliotheek en energie. Partij gegarandeerd! Desgewenst kan hij zijn eigen mengpaneel meebrengen: Service!

Muziek

(Italo Disco) LLout - Live ...

(Techno - Peak Time) LLout ...

4 of our own Tracks, mixed ...

Reviews

Door op 23/03/2022

Lammert had als dj de avond super goed verzorgd! Leuke spontane dj wie goed kon omgaan met de gasten. Hij draaide leuke hitjes, en verzoekjes en hield de stemming er goed in. Ook was de communicatie super! Een enorme aanrader!

Door op 08/02/2022

DJ LLout, ook wel gewoon Lammert genoemd, is een fantastisch enthousiast mens en een DJ die een feest kan laten swingen tot in de late uurtjes!

Hij voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om iedereen in beweging te krijgen en te houden en maakt soms verrassende maar perfect passende keuzes!

Lammert heeft op ons vriendenweekend gedraaid voor circa 80 mensen en was een perfecte toevoeging op de groep. Voor het volgende feest boeken we DJ LLout zeker weer!

Door op 11/08/2021

Wij hebben inmiddels al aardig wat dansjes op de deuntjes van DJ LLout kunnen doen, dat zijn een paar van de beste feestjes tot nu toe geweest. Als er iets is wat hij goed kan, is dat het aanvoelen van de crowd in lijn met de ambiance. Door altijd verschillende muziekstijlen samen te brengen, brengt hij ook mensen van alle soorten en maten samen. Niet alleen de muziek heeft een chille vibe en positieve energie, dat heeft hij zelf ook! Wij zijn blij!
X Sophie & Saar

Contact

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lammert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 is een DJ uit Amsterdam. LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 draait muziek in de stijlen Deep house, Techno & Nu-Disco. LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 heeft sinds de inschrijving op 23/06/2020 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 klinkt als: Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Biesmans, Peggy Gou, Carl Cox, Olivier Weiter, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Tjade, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone. Het repertoire van LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 hanteert een richtprijs van €250 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.