LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

  (21)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Techno #Nu-Disco
  • Klinkt als Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Biesmans, Peggy Gou, Carl Cox, Olivier Weiter, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Tjade, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone
  • 23 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

Check beschikbaarheid
LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

LLout uit Amsterdam is een aanstekelijk enthousiaste DJ die je dag en nacht dansende houdt op jouw lievelingsgenre. Of dit nou groovy Deep House, rammende Techno, snerpende Tech-House, catchy Disco, gezellige Indie Dance of nostalgische House is. Hij flanst genres moeiteloos aan elkaar en neemt je in z'n sets mee in een gepolijste flipperkast van muzikale herkenning en verrassingen. Hij is co-founder en resident van het succesvolle Springtij, een reeks legendarische bootfeesten in Amsterdam, 50% van het dynamische duo Riptide Soundsystem, winnaar van de Gigstarter DJ of the year contest in 2020 en heeft al menig dansvloer in binnen- en buitenland op z'n kop gezet. LLout voelt als geen ander de stemming van het publiek aan. Hij heeft de juiste soundtrack voor elke vibe op elk moment en bouwt verder aan waar de crowd goed op gaat, geholpen door zijn onuitputtelijke muziekbibliotheek en energie. Partij gegarandeerd! Desgewenst kan hij de volledige technische aankleding (licht, geluid, DJ-booth, etc.) op professionele wijze voor zijn rekening nemen. Service!

Muziek

(Italo Disco) LLout - Live ...

(Techno - Peak Time) LLout ...

4 of our own Tracks, mixed ...

Reviews

Door op 14/07/2024

Llout made our festival complete. His awesome set started the party and he got the people in the dance and party vibe. The communication was very pleasant and he also connected us to friends of his that helped us further with the festival setup.

Would highly recommend.

Door op 19/06/2024

DJ LLout heeft een ongekend talent voor het verzorgen van de perfecte muzikale avond. Via een vriend kwam ik met Lammert in contact voor een evenement bij ons in het hotel en zonder twijfel kan ik zeggen dat hij een onvergetelijke sfeer wist te creëren.
Terwijl gasten genoten van hun eerste hapjes en drankjes creëerde hij een warme, ontspannen en gezellige avond.
Van begin tot eind wist hij het publiek mee te slepen in zijn muzikale reis door de fijne interactie en ook verzoeknummers vloeiend en op een leuke manier te mixen. Zijn muziekselectie was zowel verfijnd als energiek, met een perfecte mix van lounge vibes en opzwepende beats.
Zijn enthousiasme was aanstekelijk en zijn charisma onmiskenbaar. We boeken hem zeker weer bij een volgend evenement!

Door op 13/03/2024

Je moet het maar durven; een set verzorgen voor iemand voor wie muziek het aller-aller-aller-belangrijkste sfeerelement is...
Ik hoefde echter geen moment te twijfelen over welke DJ ik moest vragen voor mijn vier-het-leven-feestje.
Hoewel mijn behoorlijk uitgesproken voorkeur voor hardere techno afwijkt van de muziek die Lammert normaliter draait, heeft dat niks afgedaan aan zijn betrokkenheid. Integendeel, zou ik zelfs willen zeggen. Het was al een feestje op zich om mijn wensen vertaald te zien worden in enthousiaste appjes en de eerste aanzet van de playlist.
Daaruit bleek maar weer eens hoeveel liefde hij heeft voor muziek en hoe toegewijd hij is om het je daarin helemaal naar de zin te willen maken.
Kenmerkend aan de sets van Lammert zijn voor mij zijn sterke opbouw en continue afwisseling.
Daarmee weet hij zelfs de meer uitgesproken stijlen goed op het publiek af te stemmen en voor iedereen toegankelijk te maken.
En tot slot is Lammert ook gewoon een enorme gezelligerd die je er prima bij kunt hebben op je feestje!

Contact

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020, Deep house, Techno, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lammert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 is een DJ uit Amsterdam. LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 draait muziek in de stijlen Deep house, Techno & Nu-Disco. LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 heeft sinds de inschrijving op 23/06/2020 in totaal 23 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 klinkt als: Job Jobse, Solomun, Adriatique, Joris Voorn, Adana Twins, Âme, Biesmans, Peggy Gou, Carl Cox, Olivier Weiter, ANNA, Charlotte de Witte, ARTBAT, Tjade, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Lucky Done Gone. Het repertoire van LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 21 reviews.

LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 hanteert een richtprijs van €250 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.